Nieuws

bierfestival bitter
Let op! Dit artikel is al 450 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit weekend in de spoorzone: Bierfestival Bitter

Tilburg is weer een bierfestival rijker, namelijk: Bierfestival Bitter. Dit gratis festival vindt plaats op 25 en 26 maart in de Koepelhal en wordt meteen groots aangepakt. De fenomenale, rustieke hal schept de kaders voor een tweedaagse van bierproeven, bijpassende snacks, fraaie hapjes en ontspannen genieten van de muziek van singer-songwriters. 

Bierfestival Bitter

De oprichters van dit evenement omschrijven het evenement als volgt: “De onmiskenbare geur van het bruin café. Het geroezemoes van fijne mensen. Het schitterende decor van de Koepelhal. Een variëteit aan volle smaken. Op maat gesneden schuimkragen. Die eerste slok steeds weer. De verfrissende eerste editie van bierfestival Bitter smaakt naar meer dan bier. Heerlijke hapjes. Mooie muziek. Bijzondere brouwerijen. En uiteraard heel veel heerlijks van de tap.”

Op dit festival vind je veertig brouwerijen uit binnen- en buitenland, meer dan 300 verschillende bieren, live muziek van sing- & songwriters, verschillende foodstands, bier masterclasses én een professionele kinderopvang voor de kleintjes.

Reageer op dit bericht