Nieuws

club 13
Let op! Dit artikel is al 401 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw in Tilburg: high end feestje Club 13

Stel je even voor: je gaat naar een feestje. Je hebt je netjes aangekleed, wordt opgepikt door een Range Rover en krijgt bij aankomst een glas champagne. Een gastvrouw begeleidt je naar de luxe aangeklede zaal waar DJ’s trendy muziekjes draaien en een chefkok vers fingerfood voor je bereidt. Ondertussen stroomt de dansvloer vol en reikt je eigen gastvrouw van die avond je nog een drankje aan.

Neen, we omschrijven geen superdeluxe feestje op feesteiland Ibiza, maar een feestje in eigen stad! Vanaf deze maand kun je elk kwartaal naar dit bijzondere feestje, genaamd Club 13. In Den Bosch is het feest onder de naam Club 73 al een groot succes. Denk: uitverkochte feestjes op toplocaties waar al zes edities zo’n 700 man op af komt. Reden voor bedenker van de high end feestjes, Frank de Bot, om ook naar Tilburg te komen. Hij organiseert de eerste editie op 31 maart in MIDI samen met Rene Graumans, mede-organisator van de Heerenzitting en eigenaar van artiestenbureau Dames Draaien Door.

frankdebot
Links: Frank de Bot, organisator van Club 13. De twee dames zijn danseressen tijdens een editie van Club 73.

“We kregen veel vragen van ondernemers om ook naar Tilburg te komen. Er is nog geen vergelijkbaar high end feestje waar je in eigen stad naartoe kunt.” Qua doelgroep vergelijkt Frank het met de sponsoravonden van Tilburg Culinair en Tilburg Hap Stap of met de BoB-borrels. Alleen is Club 13 net wat anders. Dansen staat centraal, netwerken niet (hoewel dat volgens Frank ook prima kan) en naar Club 13 ga je om te feesten met je vrienden.

Ontstaan

Tijdens de avond proberen Frank en Rene alles tot in de puntjes op elkaar af te stemmen. “We werken samen met specialisten uit de evenementbranche die tijdens Club 13 laten zien wat ze in huis hebben.” Volgens Frank zie je dat aan het indrukwekkende licht en geluid, live-cooking door chef-koks, goede livemuziek en een bijzondere aankleding van de locatie. “We zijn natuurlijk geen beurs, maar gasten zien wél welke partijen een goed feestje kunnen bouwen. En dat is weer fijn voor als je zelf een feestje organiseert.”

Videobijschrift: bekijk hier de aftermovie die werd gemaakt van de zevende editie van Club 73.

Naast Club 13 organiseert Frank bedrijfs- en luxe privéfeestjes. In zijn werkende leven organiseerde hij meer dan 300 feesten, altijd voor een high-end doelgroep. “Dat is topsport. Mijn passie is het raken en laten stralen van mensen. belangrijkste doel is om mensen te verrassen en al die stralende gezichtjes te zien. Ik wil dat gasten altijd het idee hebben: wauw, waar zijn we nu weer terecht gekomen?” Met die insteek probeert hij ook het Tilburgse publiek elk kwartaal te gaan verrassen. De tweede editie staat inmiddels ook al op de planning: eind juni/begin juli wordt de zomereditie georganiseerd. De locatie is nog niet bekend.

Eerste editie Club 13

Het thema van de eerste Club 13 editie is ‘Dance all night long’. De line-up bestaat uit Damesdraaiendoor, Miss Bunty, Monique Klemann, Loïs Lane en Hans Dulfer op sax. Voor €1000,- is het mogelijk een exclusieve vriendentafel te reserveren voor tien personen. Daar zitten al dan al voor € 400,00 dranken en fingerfoodgerechten bij. Losse entree per persoon bedraagt €25, hiervoor word je ook nog eens met een Range Rover opgehaald en na afloop afgezet op verschillende locaties in de stad. Er heerst overigens een deurbeleid bij Club 13: ben je 25 jaar of jonger? Dan kom je er niet in. De gemiddelde leeftijd van eerdere feestjes ligt volgens Frank rond de veertig jaar. Geheel in stijl van het feestje is de dresscode ‘smart casual’, wat betekent dat je er netjes uitziet voor dit avondje uit. Club 13 vindt vrijdag 31 maart plaats van 18.30 uur tot 01.30 uur in MIDI Tilburg.

Meer informatie over Club 13? Bekijk dan ook eens de website of de Facebookpagina. Ook leuk: wij mogen twintig kaarten weggeven voor dit gave feest!

Reageer op dit bericht