Nieuws

Sop!
Let op! Dit artikel is al 152 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw in Tilburg: SOP! Autowas opent haar deuren aan de Spaubeekstraat

Helemaal gloedje nieuw: SOP! Autowas aan de Spaubeekstraat 91 in Tilburg opent haar deuren. De autowasstraat is sinds maandag 20 april geopend. In de wasstraat kunnen 100 auto’s per uur worden gewassen. Dit is mogelijk door een 63 meter lange ketting met de nieuwste techniek.

Ongekende wasstraat

Een wasstraat is natuurlijk ideaal doordat je op weg naar huis nog snel even je auto een goede opfrisbeurt kan aanbrengen. Bij SOP! Autowas bestaat de keuze uit drie wasprogramma’s. Daarnaast kun je digitaal afrekenen en ben je door de snelheid van de 63 meter lange ketting zo weer buiten. Wanneer je meer tijd hebt is het mogelijk om je auto ook aan de binnenkant te laten schoonmaken. Dit kan bij één van de 25 stofzuigerboxen die SOP! Autowas rijk is; helemaal gratis en onbeperkt. Daarnaast is het ook mogelijk om je banden te voorzien van lucht en te genieten van een heerlijk brabants bakske koffie.

Openingsactie

Om de opening feestelijk te vieren, hebben Jerry en zijn team een mooie openingsactie. Voor maar €6,50 laat je jouw auto blinken met het beste wasprogramma dat SOP! heeft. Dit programma kost normaal gesproken €17,-! Ben je van plan om vaker je auto bij SOP! te laten shinen? Bestel dan via de website de waspas. Deze levert je meteen voordeel op bij je eerste wasbeurt!

Lees hier meer over de openingsactie.

Wassers gezocht!

Daarnaast is het team van SOP! ook op zoek naar gemotiveerde en flexibele collega’s! Ben jij niet vies van een beetje water en kun jij in het weekend of in de vakanties werken? Dan ben je bij het jonge team van SOP!, dat wel van een lolletje houdt, van harte welkom! Laat je gegevens achter via deze site.

Reageer op dit bericht