Nieuw in Tilburg: wij lieten onze selfie printen op een cappuccino

selfieccino

Kijk, daar houden wij van: nieuwe input voor Instagram, Facebook en Snapchat. Bij restaurant Grill-ig in Tilburg kun je vanaf vandaag een selfieccino bestellen: een cappuccino met daarop je selfie geprint. En dat is een leuk primeurtje voor de stad. Het restaurant is namelijk de eerste plek in Brabant en daarmee Tilburg waar je dit kunt doen.

Zo werkt het

Eigenaar Thomas kwam het fenomeen een tijdje terug tegen op een beurs en was meteen verkocht. “Je download een app en stuurt je foto in. Het werkt hetzelfde als een foodprinter, alleen dan met koffie-extract.” Via de app ‘Coffee Ripples’ kun je bestaande foto’s uploaden, ter plekke een selfie maken, maar je kunt ook kiezen uit teksten, logo’s en gekke afbeeldingen en patronen.

Tien gratis selfieccino’s

Een selfieccino bij Grill-ig kost trouwens €3,25, voor een cappuccino zonder afbeelding betaal je €2,25. In samenwerking met Grill-ig mogen de eerste tien bezoekers die dit nieuwsbericht aan de bar laten zien, een gratis selfieccino bestellen. Dus wees er snel bij en probeer het gratis uit!

Het resultaat

Wij konden het overigens niet laten om zelf een selfie in te sturen voor een selfieccino. En lieten ook meteen het logo van Tilburg.com (zie headerfoto) op onze cappuccino printen. Hoe je selfie eruit ziet nadat de cappucci opgedronken is? Zie hier het eindresultaat:

selfieccinona