Nieuws

Lazy Lounge
Let op! Dit artikel is al 471 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw tijdens de Tilburgse kermis: Lazy Lounge in de Piushaven

Tijdens de Tilburgse kermis kun je de drukte even ontvluchten en lekker tot rust komen in de Piushaven. Daar vind je namelijk een oase van rust bij de zandstrandjes van Piushaven Lazy Lounge. Leun maar achterover, doe je ogen dicht en laat het loungen beginnen!

Piushaven Lazy Lounge

Twee verlichte kermispoorten markeren het Piushaven Lazy Lounge-terrein. Op het terrein vind je drie kleine zandstrandjes: één voor Eethuis Twintig, één op de Kempenaarsplaats en één bij Doncurado. Het parkje tussen Bij Vermeer en Porto is omgetoverd tot een gezellig kinderplein en bij De Visserij kun je een potje beachvolleybal spelen. Maar niet té actief natuurlijk, want het blijft de Lazy Lounge.

De kermis breidt uit

Dit jaar wordt de Piushaven meer bij de Tilburgse kermis betrokken, bijvoorbeeld door de kermisvlaggen die er te zien zijn. Ook vindt op woensdag 26 juli een heuse badeendenrace plaats. Toch blijft het rustig en gezellig toeven in de Piushaven. In gepaste lazy lounge-sfeer, in een strandstoel, bootje, waterfiets of op één van de vele terrassen.

Handig om te weten

  • Datum: vrijdag 21 – zondag 30 juli 2017
  • Locatie: De Piushaven
  • Opletten! Tijdens de weekenden en op de woensdag tijdens de kermis is in de Piushaven tussen Burgemeester Jansen en Den Ophef slechts beperkt verkeer mogelijk.
  • Bekijk het programma van Lazy Lounge in de agenda.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht