Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1741 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw platform voor Goirle en Riel: InGoirle.com

Goirle en Riel krijgt een online platform: InGoirle.com. Wethouder Theo van der Heijden opende 1 juli om 09.30 uur het gloednieuwe platform van Goirle en Riel.

Vanaf woensdag 1 juli vind je op de website de leukste nieuwtjes, een complete uitagenda en een bedrijvengids van Goirle én Riel. Ook kun je er foto’s van evenementen terug vinden en is er een uitgebreide vacaturebank. Kortom: één plaats waar je alles kunt vinden over Goirle, Riel en omgeving.

Samenwerkingen

Het nieuwe platform is opgezet in samenwerking met Wij Goirlenaren. De bestaande artikelen en de historische informatie verhuist daarom ook gewoon mee naar InGoirle.com. Daarop wordt verder geborduurd met verschillende ‘themapleinen’. Pagina’s waarop alles te vinden is over een bepaald onderwerp. Denk daarbij aan kunst & cultuur, evenementen, winkelen of recreatie & toerisme.

InGoirle.com is een platform voor en door de inwoners en bezoekers van Goirle en Riel. De bewoners, bedrijven, stichtingen en verenigingen zorgen ervoor dat het platform altijd compleet, actueel en betrokken is. De komende periode gaat InGoirle.com er hard aan werken om alle lokale partijen onderdeel uit te laten maken van het platform.

Initiatiefnemers

Het initiatief werd in het leven geroepen door elf lokale intentiepartners. Zij misten een overzichtelijke uit-agenda voor Goirle en Riel. Samen met Tilburg.com ontstond het plan om InGoirle.com te realiseren.

De intentiepartners van dit project zijn: CCG (Contactraad Cultuur Goirle), HARG (Horeca Afdeling Riel en Goirle), CC Jan van Besouw, Bibliotheek Midden Brabant, OVR (Ondernemersvereniging Riel), Centrum Management Goirle, GO (Goirle Onderneemt), SORG (Stichting Ondernemers Riel en Goirle), Factorium Podiumkunsten, Gemeente Goirle en Stichting Recreatie en Toerisme Goirle.

Meedoen aan InGoirle.com

Wil je deel uitmaken van InGoirle.com? Dan kan dat. Neem dan gerust contact op via info@ingoirle.com. Benieuwd wat er allemaal te vinden is? Bekijk dan vooral eens www.ingoirle.com.

Reageer op dit bericht