Nieuw programma over natuurlijke plekjes in Tilburg

Nieuw op Omroep Tilburg: Hè daar hebben we Natuurlijk Gert Brunink!

In dit nieuwe programma neemt Gert Brunink je mee naar alle natuurlijke plekjes in Tilburg.  Is er te weinig natuur in de stad? Met zijn bakfiets toert hij rond en laat je verbazen over kleine stukjes natuur die er te vinden zijn in een dichtbevolkte stad als deze. Vanaf vandaag is het programma te zien op Omroep Tilburg kanaal 40 (analoog 22).

Gert Brunink
Gert Brunink is stadsbioloog en organiseert al jaren natuurexcursies onder het mom ‘Mee Naar Buiten’. Natuur is al vanaf zijn jeugd een grote passie en zijn kennis over de natuur is dan ook aanzienlijk groot.

Hoezo geen natuur in de stad?
Wie beweert dat er geen natuur te vinden is in de stad zal met verbazing kijken naar Natuurlijk Gert Brunink!. Gert weet zeer speciale planten en de mooiste plekjes te vinden en milieubewust als hij is neemt hij als vervoermiddel de bakfiets. Elke aflevering fiets hij van locatie naar locatie en vertelt hij op bevlogen wijze wat er te zien is.

Nog meer natuur in Tilburg
Naar een idee van Pieter Bon (directeur Fontys) geeft Brunink elke aflevering tips om meer natuur in de stad te brengen. Wat kun je doen om verschillende soorten vogels te trekken? Hoe zorg je dat er genoeg groen rondom je huis te vinden is?  Dit zijn vragen die door Gert beantwoord zullen worden. Aan het eind van elke aflevering plant hij een nieuw stukje natuur in Tilburg.

Nieuwsgierig?
De eerste in een reeks van zes afleveringen  van ‘Daar hebben we Natuurlijk Gert Brunink!’  is vanaf vandaag iedere dag te zien om 12.30, en op ma di wo en do om 14.30, 17.30 en 20.30. Iedere twee weken verschijnt een gloednieuwe aflevering.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u mailen naar redactie@omroeptilburg.nl of bellen naar : 013-5445371