Nieuws

Let op! Dit artikel is al 197 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw stadsembleem van Kruikenstad 2021 bekend

Het duurt nog wel even, maar we kunnen ons er voorzichtig weer een beetje op verheugen: carnaval 2021. En al helemaal nu het nieuwe stadsembleem bekend is gemaakt. En dat past helemaal bij het motto van dit jaar: kèk mar wègge sjouwt. Oftewel: kijk maar wat je doet.

Net als de afgelopen jaren mochten kruiken zelf een embleem ontwerpen. Dit jaar is het winnende embleem gemaakt door Tom Grandieri: “Mijn ontwerp staat voor de blijvende beweging in Tilburg. Natuurlijk de constante wegwerkzaamheden waar we ons soms aan ergeren, maar zeker ook de dynamische stad die Tilburg is. We zijn als Tilburgers niet bang om de handen uit de mouwen te steken of om een mooi feestje te bouwen. Kèk mar wègge sjouwt.” aldus Tom.

Stadsembleem voor Elf-Elf

Het stadsembleem wordt jaarlijks verkocht voor Elf-Elf, dit is jaarlijks het toegangsbewijs voor het gelijknamige feestje. Daarbij is het embleem aan een ketting natuurlijk een must-have voor elke carnavalsvierder in Kruikenstad. Hoe de start van het carnavalsseizoen dit jaar gevierd wordt, is nog niet helemaal duidelijk.

Reageer op dit bericht