Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2340 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw stadsfestival NU&STRAKS over kwaliteit van leven in Tilburg

Op diverse locaties in Tilburg vindt van zaterdag 1 tot en met dinsdag 4 november 2014 stadsfestival ‘NU&STRAKS’ plaats. Dit nieuwe festival staat in het teken van het verbeteren en behouden van kwaliteit van leven. Een actueel thema dat iedereen raakt, mede omdat het invloed heeft op de beleving van (meer) geluk.

Tijdens dit festival worden zeven thema’s belicht die invloed hebben op de kwaliteit van leven van iedereen. Deze thema’s zijn: gezondheid, eten & drinken, vrije tijd, werken, sport & beweging, uiterlijk & identiteit en wonen & leefomgeving.

Tijdens stadsfestival NU&STRAKS beleven de bezoekers leerzame en interessante activiteiten die de kwaliteit van hun leven positief kunnen beïnvloeden. Op het programma staan interactieve workshops, diverse shows & presentaties, inspirerende masterclasses, themafilms, muziek en theater, themadialogen, sportinitiatieven, culinaire acties en nog veel meer verrassende activiteiten. Hierbij wordt telkens ingegaan op huidige en toekomstige trends en innovaties.

Diverse theaters, musea, horecagelegenheden, winkels, verenigingen en andere organisaties zullen als locatie dienen voor dit stadsfestival.

Het programma-aanbod op zaterdag 1 en zondag 2 november is gratis toegankelijk en bedoeld voor alle inwoners van Tilburg en omgeving. Maandag 3 en dinsdag 4 november bezoeken burgers, organisaties, onderwijs en overheid het festival tegen betaling.

Tilburg is als stad toonaangevend in bedrijvigheid, initiatieven uitwerken en sociale innovatie. Stadsfestival ‘NU&STRAKS’ draagt hier aan bij. Het festival is een initiatief van Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg.

Meer informatie over ‘NU&STRAKS’ is te vinden op www.nu-straks.nl.

Reageer op dit bericht