Nieuw in Tilburg: Everything Zen

Dat we in onze drukke samenleving nodig behoefte hebben aan rustmomentjes is afgelopen jaren wel duidelijk geworden. Dit merk je ook doordat de populariteit van mediteren, yoga en pilates stijgt. Daar wordt nu op ingespeeld in Tilburg. 1 februari opent Everything Zen aan de Korenbloemstraat. Eigenaresse is Nathalie de Rooij, zij vertelt meer over Everything Zen.

Uitgebreid

Natuurlijk kan Nathalie de Rooij, die naast eigenaresse ook lerares is, de zaak niet in haar eentje draaiende houden. Ze heeft daarom meerdere docenten in dienst met allen specifieke specialiteiten.  ’’Samen met Kitty Beijers, Loes Buenen en Margreet Huurdeman gaan we een breed scala aan groepslessen en privélessen aanbieden, voor ieder wat wils’’ aldus de eigenaresse.

Zo kom je straks naar Everything Zen voor authentieke Hatha Yoga, Yin Yoga, Hormoonyoga, Vinyasa Yoga, Pilates matlessen, Pilates Reformerlessen, Privélessen, massage, stoelmassage, klankschaalsessies, cursussen meditatie en cursussen Mindfulness. Een uitgebreid programma zodat iedereen de mogelijkheid heeft om aan de lessen bij Everything Zen deel te nemen.

Kleinschalig en persoonlijk

In tegenstelling tot de grotere sportscholen hecht Nathalie veel waarde aan kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. ’’Bij ons geen massale lessen waar je niemand kent en je bil aan bil ligt’’. Om de begeleiding optimaal te maken kiest Everything Zen om te werken met kleine groepen zodat de docenten je persoonlijke aandacht kunnen schenken. ’’We willen het veilig en prettig houden voor iedereen’’.

Ontspanning

Naast de lessen die ontspannend maar toch intensief zijn is de studio van alle gemakken voorzien zodat jij jezelf voor en na de lessen lekker kan ontspannen. Heerlijk relaxen aan de gezellige theetafel al bladerend door een tijdschrift of op je gemakje een boek lezen. Een kop thee drinken met vriendinnen of in het zonnetje zitten in de mooie tuin. De studio is van alle gemakken voorzien.

Open dag

Nog niet overtuigd? 1 februari heb je de mogelijkheid om te kijken of Everything Zen iets voor je is. Gratis proeflessen yoga en Pilates van de eigenaresse of gewoon gezellig een hapje en een drankje komen doen om de opening te vieren. Iedereen is van harte welkom. De gratis Pilates en yogalessen worden gegeven tussen 13:00 – 16:00 uur en voor een hapje en drankje kun je tussen 16:00 – 18:00 uur terecht.