Nieuws

Gin Fizz bestaat 2 jaar
Let op! Dit artikel is al 1998 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw in Tilburg: Gin Fizz

Het is weer tijd voor de wekelijkse rubriek op Tilburg.com: Nieuw in Tilburg. Dit keer is Gin Fizz aan de beurt, een hippe Gin bar die ook goed fungeert als Hang-out en Club. Ook als je niet van Gin houdt is Gin Fizz de plek bij uitstek om een lekker drankje te doen.

Donderdag 18 december en vrijdag 19 december gaat Gin Fizz open. Het is dan nog niet mogelijk om zonder uitnodiging de club te bekijken. Vanaf zaterdag 20 december zijn jullie allemaal van harte welkom om te genieten van jullie weekend en deze nieuwe topper in de horeca van Tilburg. Tijdens de Grand Opening zorgen Kidnap The DJ & Budakid voor de lekkere deuntjes door de speakers en het personeel van Gin Fizz voor de lekkerste drankjes.

Zondag vindt de Jazzy Opening plaats met verschillende Jazz artiesten en DJ Pokopoko. Al met al staan lekkere drankjes en goede muziek centraal bij Gin Fizz. In een rauwe en alternatieve omgeving kun je genieten van de lekkerste gin-tonic’s, cocktails en biertjes. Bekijk hieronder het programma voor de komende maand en kom een kijkje nemen. Buiten dat Gin Fizz een plek inneemt in onze ‘Nieuw in Tilburg’ rubriek is het ook een tip van de redactie. Bijzijn is meemaken zeggen ze toch?! Dat geldt ook voor Gin Fizz in de Oranjestraat! gin fizz nieuw in tilburg   Neem ook eens een kijkje op de website van Gin Fizz en volg ze op Facebook.