Nieuw in Tilburg

Tilburg is volop in ontwikkeling en dat zien we overal terug. Van de ontwikkeling van de Spoorzone tot de vernieuwing van het Centraal Station. Ook de Horeca en de detailhandel blijft zich ontwikkelen. Af en toe zijn er zoveel veranderingen in Tilburg dat het lastig is om dit allemaal bij te houden. Daarom houden wij in deze vaste rubriek de ontwikkelingen in de stad bij en houden we je op de hoogte van nieuwe winkeltjes, kroegjes, eettentjes of koffiebarretjes. Deze week lichten we de volgende bedrijven voor jullie uit die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken!

Bakkertje Bol

Bakkertje Bol opent 27 maart zijn deuren in Tilburg. De formule die is over komen waaien uit Eindhoven zal gevestigd zijn in het hoekpand op de hoek van de Heuvelstraat en de Juliana van Stolbergstraat.  Bakkertje Bol is een ambachtelijke banketzaak waar smaak en service centraal staat. Bakkertje Bol levert heerlijke huisgemaakte en ambachtelijke banket en is een toevoeging voor Tilburg. In Tilburg zal Bakkertje Bol vooral fungeren als ‘take away’ waar mensen snel binnen kunnen stappen voor een lekker worstenbroodje, een sapje of een kopje koffie.

Broodje Valentino’s

Broodje Valentino’s is sinds 14 maart geopend en is gelegen aan het Lieve Vrouweplein. Zij maken verse, ambachtelijke en gezonde broodjes en verkopen naast de ‘gewone’ broodjes ook smoskes zoals we die kennen van onze zuiderburen.  Zowel voor een lekker ontbijtje als een snelle en gezonde lunch ben je bij Broodje Valentino’s aan het juiste adres.

Jiksu Uno E-Smoke

Roken is zo 2013, dat vinden ze bij Uno E-Smoke ook. Zij hebben hun deuren geopend in de Willem II straat. Dat stoppen met roken lastig is, is algemeen bekend. Uno E-Smoke verkoopt rookproducten waar geen schadelijke stoffen in zitten. Wanneer je graag wilt stoppen met roken maar het blijkt toch lastiger dan je vooraf dacht ben je bij Uno E-Smoke aan het juiste adres!

Wijnbar Corton

Het Radiopleintje wordt een steeds leuker plein. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar het gezellige pleintje en komen er nu ook op af voor een lekker wijntje. Vanaf februari is Wijnbar Corton er gevestigd. Een gezellig en knus wijnbarretje waar je kunt genieten van mooie wijnen. Al met al is Wijnbar Corton een aanrader voor iedere wijnliefhebber.

Circus City

Dat kinderen graag naar de speeltuin gaan is algemeen bekend. Helaas heeft Nederland niet het klimaat dat ervoor zorgt dat dit altijd mogelijk is. Met de komst van Circus City zijn er voor ouders met kinderen geen excuses om naar de speeltuin te gaan. Circus City een een mooie indoor speeltuin en een walhalla voor ieder kind.