Nieuws

rosmolen
Let op! Dit artikel is al 1179 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwbouwwoningen Rosmolen deze week in de verhuur

Een nieuwe wijk waar bewoners al vanaf de start meedenken over de wijk en woningen. Dat maakt nieuwbouwproject Rosmolen zo bijzonder. WonenBreburg werkt hier samen met bewoners en aannemer Janssen de Jong aan een nieuwe Tilburgse wijk. Voor de groep van WonenBreburg worden nog enkele nieuwe bewoners gezocht.

Interesse in een nieuwbouw huurwoning? Reageer dan uiterlijk dinsdag 17 januari (8.00 uur) op www.woninginzicht.nl. De woningen worden zowel in het aanbod- als lotingmodel aangeboden.

Op vrijdag 13 januari verschijnen de woonadvertenties om 17:00 uur op www.woninginzicht.nl. Er zijn vier type woningen, binnen de prijsklasse van 635 en 710 euro huur per maand. Afhankelijk van je inkomen kunt je hierop reageren. In deze tabel kun je kijken of u op de woningen kunt reageren.

Gezinswoningen

Het betreffen gezinswoningen met 2 of 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime zolder. De woningen hebben diepe tuinen en liggen dus in een geheel nieuw aangelegde wijk. De nieuwe bewoners die nu nog aansluiten, hebben nog een keuze in de kleur van de keuken en de tegels van de keuken, badkamer en toilet. Daarbij maak je onderdeel uit van de bewonersgroep van WonenBreburg. Deze groep onderneemt activiteiten en komt eens in de zoveel tijd bij elkaar om samen vorm te geven aan de nieuwe wijk.

Per wanneer?

De bouw start binnenkort. De oplevering van de woningen is (onder voorbehoud) eind 2017. Houd er dus rekening mee dat je niet meteen gaat huren. Lijkt het je wat om over een klein jaar een huurwoning in Rosmolen te betrekken? Past je inkomen bij de huurprijzen? Reageer dan tussen vrijdag 13 januari (17.00 uur) en dinsdag 17 januari (8.00 uur) op de voor jouw passende woning.

 

Reageer op dit bericht