Nieuws

nieuwe directie bonheur
Let op! Dit artikel is al 354 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe directie voor Bonheur Horeca Groep

Bonheur Horeca Groep heeft twee nieuwe aandeelhouders. Algemeen directeur en aandeelhouder Tim Wijdemans (33) heeft in Briene Brienissen (33) en Nicky Foesenek (29) de ambitieuze opvolgers van Ton Gimbrère gevonden. Ton was al ruim een jaar enkel nog als adviseur bij de organisatie betrokken. Nu draagt hij ook zijn aandelen over.

Van stagiair tot eigenaar

Het drietal begon hun carrières bij Bonheur Horeca Groep ongeveer tegelijk, namelijk tien jaar geleden. Nicky groeide van stagiair door naar commercieel directeur. Briene kwam ook in zijn stageperiode binnen en is vanaf 1 november operationeel directeur. Tim Wijdemans: “Met deze stap laten we zien dat we klaar zijn voor de toekomst. Ook bewijzen we dat je bij ons bedrijf echt alle kansen hebt om te groeien. Van stagiair tot directeur!”

Je voelt ‘t als iets werkt

De nieuwe directie is niet alleen jong, maar vooral ook in balans als het gaat om persoonlijkheden en talenten. Nicky focust op sales en gastvrijheid, Tim is generalist en als zodanig organisatiebreed actief. Briene houdt zich als analyticus en verbeteraar bezig met procesoptimalisatie en projecten.

Ambities en plannen

Tim: “We zijn ontzettend trots dat wij mogen voortbouwen op het succes van onze voorgangers. Wat Patrick Verbunt in 1986 op de Bredaseweg begon, is uitgegroeid tot een bedrijf met 120 krachten in vaste dienst, ruim 100 oproepkrachten en 9 eigen locaties in de stad. Dat schept een verantwoordelijkheid. Dat realiseren we ons maar al te goed. Maar juist dat geeft ons ontzettend veel energie om te blijven bouwen aan dit mooie bedrijf. Er staan nog genoeg uitdagingen voor ons. Doel is dat onze organisatie blijft doorontwikkelen. Groei is daarbij zeker een ambitie, maar nooit een doel op zich.”

Over Bonheur Horeca Groep

Bonheur Horeca Groep is als grootste horecabedrijf van Tilburg bekend van locaties als Auberge du Bonheur en restaurant La Nouvelle Auberge, Prise d’eau Golf, Koning Willem II Stadion, Villa de Vier Jaargetijden, Faculty Club, Grotto, Esplanade, Olympia Sports Bar en Broodje Jantje. Dagelijks verwelkomt de organisatie honderden gasten: van student tot toerist en van voetbalfan tot zakelijke hotelgast. Bonheur verrast de stad daarnaast steeds met creatieve pop-uplocaties, zoals overnachten en dineren op sensationele plekken op de Tilburgse Kermis en begin 2019: Cirque du Bonheur. In 2017 boekte de groep een omzet van 8,8 miljoen. Daarmee behoort Bonheur Horeca Groep tot de 100 grootste horecabedrijven van Nederland.

 

Reageer op dit bericht