Nieuwe editie Tilburg Culinair wordt koninklijk

De 24e editie van Tilburg Culinair vindt plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 september 2014 op het Tilburgse Willemsplein. Tijdens Tilburg Culinair 2014 zetten veertien restaurateurs, diverse artiesten en de organisatie van Tilburg Culinair al hun creativiteit en gastvrijheid in om het Tilburgse publiek een onvergetelijke ervaring te bieden.

Donderdag 25 september opent Tilburg Culinair met een spetterende avond die exclusief voor vrienden en sponsoren van Tilburg Culinair toegankelijk is. Op vrijdag 26 september is het plein tot 19.30 uur gereserveerd voor de afnemers van de Bedrijvenavond en hun relaties. De organisatie van Tilburg Culinair streeft naar een editie die alle voorgaande jaren overtreft in kwaliteit, gezelligheid en bezoekersaantallen.

Tilburg Culinair biedt een culinair podium aan vijftien toonaangevende namen. De niet-Tilburgse deelnemers zijn Otori uit Oisterwijk, Restaurant De Molen uit Kaatsheuvel, Ons Behaeghen uit Strijbeek, Riddershoeve uit Berkel-Enschot en De Eetkamer uit Goirle. Uit Tilburg zijn present: Kok Verhoeven, Auberge du Bonheur, Cookaholics, Le Bistro, De Postelse Hoeve, Square, Prins Heerlijk en Taste. Ook dit jaar zorgt Intermezzo voor Italiaans ijs en koffie. Nieuw in dit gezelschap is Perron 88, een initiatief van La Cloche.

Koninklijk
Tilburg Culinair vindt plaats vóór het Paleis-Raadhuis, op het Willemsplein. Het voormalige paleis is gebouwd in opdracht van Koning Willem II die in het door hem zo geliefde Tilburg een buitenresidentie wilde hebben. Hoewel de koning er nooit gewoond heeft, wil de organisatie van Tilburg Culinair deze prominente Tilburger eren. Dit jaar is het thema daarom ‘Koninklijk’.

Troske
De toegang voor Tilburg Culinair is gratis. Het betaalmiddel voor de culinaire creaties is ons eigen Tilburgs Troske. De prijzen van de gerechten variëren van één tot vier Troskes.

Openingstijden
Tilburg Culinair wordt op donderdag 25 september geopend. Dan is het plein alleen toegankelijk voor genodigden. Van vrijdag tot en met zondag zijn de openingstijden (onder voorbehoud):
o Vrijdag 26 september van 19.30 tot 01.00 uur
o Zaterdag 27 september van 15.00 tot 01.00 uur
o Zondag 28 september van 14.00 tot 23.00 uur

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Tilburg Culinair op www.tilburgculinair.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Volg Tilburg Culinair via facebook.com/TilburgCulinair en twitter.com/CulinairTilburg of #tilburgculinair.
Graag tot ziens in september op Tilburg Culinair 2014!

Alvast de sfeer proeven van Tilburg Culinair? Bekijk hier de fotoboeken van vorige edities!