Nieuws

eethuistwintig
Let op! Dit artikel is al 1196 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe eigenaar voor restaurant EethuisTwintig

Lifestyle restaurant EethuisTwintig aan de Piushaven heeft vanaf 1 maart een nieuwe eigenaar. Sannie Post en Adriënne Pijnenburg openden het restaurant twee jaar geleden, in mei 2015. Nu hebben ze het stokje overgedragen aan Thomas Inderfurth (32).

Ruim een jaar geleden kreeg Sannie een auto ongeluk. Na een zware revalidatieperiode was ze genoodzaakt een bedrijfsleider aan te stellen om haar en Adriënne te ondersteunen. Daar kwam Thomas Inderfurth in beeld. Sinds een half jaar is hij werkzaam bij EethuisTwintig. Om volledig te focussen op de revalidatie van de whiplash, hebben Sannie en Adriënne besloten het restaurant te verkopen aan Thomas. “Het is jammer dat het voor ons zo loopt”, vertelt Sannie, die fulltime in het restaurant te vinden was. ,,Maar voor Thomas is het een mooie kans om het restaurant voort te zetten. We wensen hem enorm veel succes.”

Droom

Thomas is zelf enthousiast over de koop. “Ik ben blij en trots dat ik deze kans krijg. Het is voor mij altijd een droom geweest een eigen restaurant te runnen.” Hij wil de sfeer binnen EethuisTwintig intact houden, maar presenteert vanaf 2 maart wel een nieuwe menukaart. In de loop van het jaar wil hij voorin het restaurant een plek creëren waar gasten op het gemak kunnen borrelen en genieten van een mooi glas wijn.

Het winkelgedeelte, dat naast de keuken gerealiseerd is en zowel via het restaurant als het gangetje van het Falconpand bereikbaar is, gaat verbouwd worden. Omdat Adriënne zich weer volledig op haar fulltime werk als grafisch designer gaat richten, wordt de verkoop van designmeubels en -accessoires stopgezet. Maar helemaal uit plaatje verdwijnen zij en Sannie niet. ,,Je zult mij af en toe nog wel zien. Een keer koken als dat zo uitkomt en Thomas ondersteunen waar nodig”, aldus Sannie.

EethuisTwintig is op 1 maart een dagje gesloten, maar opent vanaf 2 maart de deuren weer voor lunch en diner

Reageer op dit bericht