Nieuws

ontdek tilburg
Let op! Dit artikel is al 402 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe eigenaren voor Ontdek Tilburg: professionaliseren, meer activiteiten en laagdrempeliger

Tilburg is in ontwikkeling en dat merken ook de aanbieders van activiteiten in de stad. Onlangs heeft de grootste activiteitenaanbieder in de stad, Ontdek Tilburg, drie nieuwe eigenaren. Aan het roer staan ondernemers Errol Gevers, Bob Huijbregts en Geoffrey Ibes.

De nieuwe eigenaren zijn bekenden in het Tilburgse. Geoffrey is eigenaar van Poolcentrum 4 Friends en Errol & Bob hebben verschillende escaperooms in de stad. De drie heren zijn ook mede-eigenaar van SuperDroog; een activiteitenaanbieder die zich voornamelijk richt op de stoerdere activiteiten in de stad.

Activiteiten in Tilburg optimaliseren

In het eerste jaar gaan mensen nog weinig merken van de overname. “In eerste instantie willen we de huidige activiteiten optimaliseren, professionaliseren en mondjesmaat activiteiten toevoegen. Na het eerste jaar evalueren we wat aanslaat en willen we op basis daarvan het activiteitenaanbod gaan samenstellen,” vertelt Errol.

Voor degene die bang zijn dat de fluisterbootjes in de Piushaven uit het aanbod verdwijnen; geen paniek. “Die kun je via ons blijven boeken!”

ontdek tilburg

Focus op Tilburg

Errol vertelt ook dat ze zich nog meer op de stad Tilburg willen focussen. “In iedere activiteit die we aanbieden zoeken we de link met Tilburg. De stad is echt volop in ontwikkeling en zo leuk aan het worden. Wij willen mensen kennis laten maken met verborgen pareltjes in de stad.”

Zo kun je het volgende van Ontdek Tilburg verwachten:

  • Stadswandelingen
  • Ghost tours (in de winterperiode)
  • Meer activiteiten verspreid over de stad; in de Piushaven, Spoorzone en Spoorpark bijvoorbeeld.
  • Samenwerkingen met lokale (horeca) ondernemers

Thuisbezorgd voor groepsactiviteiten

Ontdek Tilburg komt ook naar je toe. “We willen onze activiteiten laagdrempeliger maken en precies afstemmen op de behoeften van de groep die de activiteit boekt. Zo willen we een aantal activiteiten ook thuis of op het werk aanbieden. Zie het als de thuisbezorgd van de groepsactiviteiten. Een quiz of cocktailworkshop kan bijvoorbeeld net zo goed thuis of op kantoor. Dat maakt het voor groepen misschien net wat goedkoper en gezelliger omdat de activiteit in een huiselijke omgeving wordt gegeven.”

Meer nieuwe activiteiten

De drie nieuwe eigenaren hebben al een aantal activiteiten toegevoegd aan het aanbod.

  • Escape The Car: je eigen auto wordt omgetoverd tot escaperoom
  • Quiz: De Mol
  • Crazy88: hilarische opdrachten die worden gefotografeerd en gefilmd
  • Break stuff

Activiteit boeken

Check de website van Ontdek Tilburg voor het volledige aanbod qua activiteiten. Ontdek Tilburg denkt graag met je mee om de activiteiten compleet naar jouw wens te maken.

Reageer op dit bericht