Nieuws

costes
Let op! Dit artikel is al 1652 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe invulling ‘oude’ ZARA: Costes opent grote vestiging

Wereldhave heeft een huurovereenkomst gesloten met Costes voor het Pieter Vreedeplein 85 in Tilburg. De nieuwe winkel bedraagt op de begane grond circa 974 m² en op de 1e verdieping circa 1.006 m² en is gelegen naast de recent volledig verbouwde The Sting.

De huurovereenkomst gaat in per 1 juni a.s. en de opening van de nieuwe Costes Men & Women Boutique wordt verwacht in oktober 2017. Dit wordt de tweede vestiging van het lifestyle merk binnen de portfolio van Wereldhave.

Wereldhave werkt samen met de Gemeente Tilburg aan een sterkere binnenstad. Een gedeelte van de herontwikkeling is reeds gestart met de verbouwing van Hudson’s Bay. De komst van de winkel zorgt voor een mooie aanvulling op het huidige fashion aanbod van de Tilburgse binnenstad.

Over Costes

Costes is een uitermate succesvol lifestyle merk, voor consumenten van 27 jaar en ouder. De Costes vrouw heeft een stoere man als tegenhanger; de mannenlijn is iets stoerder dan de vrouwenlijn, een stijlvolle mannencollectie met een casual twist.

Reageer op dit bericht