Nieuws

Let op! Dit artikel is al 142 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe iPhone bestellen? Dit kan je verwachten!

Apple introduceerde haar nieuwe iPhone op 13 oktober. Inmiddels kan het toestel besteld worden, waarbij de verwachting is dat de telefoon begin november naar Nederland komt. Mogen we lange rijen voor de telecomwinkels verwachten in het centrum van Tilburg? Heeft de iPhone 12 meer te bieden dan zijn voorganger? In dit artikel zetten we de belangrijkste verbeteringen in de iPhone 12 ten opzichte van de iPhone 11 voor je op een rijtje. Een liefhebber van smartphones zal niet teleurgesteld zijn in hetgeen Apple te bieden heeft!

Bijdrage van en geschreven door: Lequal

De iPhone 12 is verkrijgbaar in drie formaten

Een belangrijk punt waarop de iPhone 12 afwijkt ten opzichte van voorgangers, is het formaat hiervan. Het toestel wordt verkocht in vier modellen en drie formaten. De iPhone 12 Mini is het kleinste model, met een formaat van 5.4 inch. Een compact toestel, die je makkelijk meeneemt in je broekzak of handtas. Iets groter zijn het basismodel en de iPhone 12 Pro. Deze toestellen hebben met 6.1 inch hetzelfde formaat als de iPhone 11. Het grootst is de iPhone 12 Pro Max, met maar liefst 6.7 inch. Hiermee is het toestel niet alleen groter dan zijn voorganger. Nooit eerder bracht Apple een smartphone van dit formaat op de markt!

Veranderde zijkant van de iPhone 12

Niet alleen het formaat van de iPhone 12 wijkt af ten opzichte van de iPhone 11. Opvallend is ook de platte zijkant van dit toestel. Daar waar de smartphones uit de laatste jaren vrijwel altijd met een bolle zijkant werden uitgevoerd. De platte zijkant geeft de telefoon een hele moderne en strakke look.

Verbeterde camera in de iPhone 12 Pro (Max)

Wanneer je voor de iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max kiest, geniet je van nog mooiere foto’s en video’s. Deze toestellen zijn uitgevoerd met een extra dieptesensor, de LiDAR-sensor. Je kent deze sensor wellicht van de nieuwste iPad Pro, waarin het onderdeel voor het eerst werd gebruikt. De LiDAR-sensor zorgt niet alleen voor mooiere foto’s en video’s. Ook komt de sensor van pas bij het gebruik van AR-toepassingen. Iets wat we de komende jaren steeds vaker zullen doen.

Snellere processor in de nieuwe iPhone

Aansluitend op de verbeterde camera, draagt ook een verbeterde processor bij aan de kwaliteit van AR-toepassingen. Alle vier de varianten van de iPhone 12 zijn uitgevoerd met een krachtige A14 Bionic chipset. Het is een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger!

Zelf de iPhone 12 kopen

Wil je de iPhone 12 kopen? Een iPhone 12 kopen bij Vodafone kan momenteel al online. Je kunt een pre-order plaatsen sinds 16 oktober. Houd er rekening mee, dat de exacte leverdatum van het toestel nog kan wijzigen. Door nu online te bestellen hoef je in ieder geval niet in de rij te staan voor de telecomwinkels in Tilburg.