Nieuws

zomerprogramma
Let op! Dit artikel is al 134 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe namen zomerprogramma Theaters Tilburg: kaartverkoop van start!

Nadat Theaters Tilburg ruim drie maanden gesloten is geweest gaan de zalen weer open. Anders dan het publiek gewend was, maar deze tijden vragen om ‘anders’. In de maand juli gaat Theaters Tilburg een aantal leuke evenementen organiseren. Kleinschalig. Wellicht buiten, maar ook in de zalen, waar het publiek met een beperkt aantal mensen unieke voorstellingen kan meemaken.

Denk aan kleine theaterconcerten, cabaret en iedere zondag jeugdvoorstellingen. Op 10 juni gingen de eerste voorstellingen in verkoop. Op woensdag 17 juni om 12:00 uur start de ticketverkoop voor een aantal nieuwe evenementen.

Zomerprogramma

Aan het affiche van het zomerprogramma in juli kan Theaters Tilburg een aantal nieuwe namen toevoegen. Zoals Stef Bos die alleen, met zijn piano, zijn mooiste nummers komt zingen. Ook Paul de Munnik brengt een intiem programma: alleen met piano en gitaar, een dik uur liedjes. De band The Kik gaat akoestisch en maakt er een bijzonder feestje van. Voor de vele musicalliefhebbers maken tijdens Musical Summer Nights René van Kooten, Linda Verstraten, Jolijn Henneman en Steven Roox hun opwachting. Met een mix van oudere en nieuwe musicalsongs, live pianobegeleiding, interviewtjes en achtergrondinformatie. De jonge theaterbezoekers kunnen in de familievoorstelling Peter Pan op reis naar Nimmerland.

Ticketverkoop

Op woensdag 17 juni om 12:00 uur gaat via de website van Theaters Tilburg de verkoop van de hierboven genoemde evenementen van start. Ook tickets voor voorstellingen die al eerder in verkoop gingen zijn te bestellen via de website.

Aanpassingen

Natuurlijk gaat het theaterbezoek gepaard met de nodige aanpassingen; Theaters Tilburg houdt zich strikt aan alle maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid om voldoende afstand en veiligheid te waarborgen.

Reageer op dit bericht