Nieuwe patiëntenkrant Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Op de hoogte blijven van het gefuseerde Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis? Vanaf morgen verschijnt de nieuwe, gezamenlijke patiëntenkrant van het ziekenhuis in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern – met als titel Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Beeld – wordt speciaal gemaakt voor patiënten en bezoekers van het ziekenhuis.

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis informeert patiënten en bezoekers graag optimaal. Voorheen gebeurde dit met de patiëntenmagazines In Beeld en Liever Elisabeth. Door de fusie is er nu een gezamenlijke uitgave tot stand gekomen. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis. Daarnaast informeren we patiënten en bezoekers over de fusie.

Verspreiding

De uitgave verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. Door deze verspreidingskanalen worden meer patiënten en bezoekers bereikt. De patiëntenkrant heeft een oplage van 200.000 exemplaren.

Inhoud

In het eerste nummer besteden we onder meer aandacht besteed aan mondhygiëne in het ziekenhuis en aan het onlangs opgerichte Palliatief Advies Team. Bestuurder Peter de Zwart brengt een bezoek aan dialysepatiënt Trudy Cornelissen en de elfjarige Vince uit Tilburg vertelt zijn verhaal over SED, een erfelijke aandoening van het kraakbeen en het bot.

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis In Beeld verschijnt drie keer per jaar, de volgende editie komt in april uit.