Nieuws

masterclasses
Let op! Dit artikel is al 668 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe serie masterclasses bij Vincents Tekenlokaal

Van animatie tot tekenen naar de waarneming, er zijn weer masterclasses bij Vincents Tekenlokaal. Deze serie speciaal voor jongeren loopt van 28 augustus tot 4 december.

Als deelnemer leer je een familieportret te maken, een poster te ontwerpen, een animatie of fantasiebeest te tekenen of een pop-up ontwerp te knippen en plakken. Elke masterclass leert je weer iets nieuws en ontwikkelt je talent.

Masterclasses

De masterclasses worden steeds gegeven op een zondagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. In het tekenlokaal krijg je les van een kunstenaar en werk je eerst op of met papier en daarna digitaal op de tekencomputers. De kunstenaars met wie je aan de slag gaat zijn: Daniëlle Lemaire, Linda Arts, Ivo van Leeuwen, Samantha Williams en Annette Paulsen. Je vindt het tekenlokaal aan het Stadhuisplein 128 in het centrum van Tilburg.

Praktische informatie

Er zijn masterclasses voor jongeren van acht tot en met tien jaar en voor jongeren van elf tot en met veertien jaar. Opgeven doe je van te voren via dit formulier. Daar vind je ook meer informatie per masterclass. Per keer betaal je  €7,50, dat je van te voren kunt overmaken. Maximaal kunnen er dertien jongeren meedoen. Is er meer animo, dan kom je op de wachtlijst en ontvang je een telefoontje als er toch plaats is. Je ouders of begeleiders blijven niet bij de masterclass, maar zij zijn uiteraard van harte welkom om de resultaten te komen bekijken om 15.30 uur als ze je komen ophalen. Is dat wat voor jou? Schrijf je dan snel in, want de masterclasses zijn vol voor je t weet

Reageer op dit bericht