Nieuws

sportsbar 4 friends
Let op! Dit artikel is al 213 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe sportsbar geopend aan randje centrum: 8 schermen, 40 speciaalbieren en Amerikaanse snacks

Wat doe je als je een rookruimte in je pand hebt waar je geen gebruik meer van mag maken vanaf komend jaar? Dan kun je de kont tegen de krib gooien en wachten tot je wordt beboet of een tof alternatief bedenken voor de ruimte. Dat laatste deed Geoffrey Ibes van Poolcentrum 4 Friends. Hij transformeerde de ruimte tot sportsbar met een echte Amerikaanse vibe.

En zo is het poolcentrum meer en meer een multifunctioneel entertainmentcentrum aan het worden met naast poolen een escaperoom en nu ook een sportsbar. De bar is net open en de reacties zijn positief. Op 8 schermen (1 groot scherm en 7 televisieschermen) kan Sportsbar 4 Friends maar liefst 8 sportwedstrijden tegelijk uitzenden. Van voetbal tot darts en van ijshockey tot formule 1: je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt uitgezonden in de sportsbar.

Dat wil zeggen dat in principe alles kan worden uitgezonden. De bezoekers bepalen zelf naar welke wedstrijd ze willen kijken en wekelijks worden verschillende ‘matches of the day’ uitgekozen. Deze worden inclusief commentaar op het grote scherm uitgezonden.

Ook qua aankleding hebben ze de voormalige rookruimte getransformeerd. Sporthelden als Tom Dumoulin, Lionel Messi, Roger Federer en Lebron James hangen groot aan de muur. Er staan verschillende hoge tafels met hoge zitjes waar je goed zicht hebt op de schermen.

Gezellige vibe

De sportsbar heeft een gezellige Amerikaanse vibe. Met veertig verschillende speciaalbieren (waaronder IPA’s), American food (hotdogs, kipbuckets en popcorn) en pitchers bier. Ook de in Amerika zeer populaire sporten zoals ijshockey, American Football en basketbal worden bij Sportsbar 4 Friends uitgezonden.

Rondom grote evenementen, zoals EK’s, WK’s (in welke tak van sport dan ook) en de Olympische Spelen pakt de sportsbar wat grootser uit. Ook denkt Geoffrey eraan om gamewedstrijden te organiseren in de sportsbar.

Daarnaast staat er een gigantische kast met verschillende gezelschapsspellen, hangen er vier dartborden en kun je in het naastgelegen poolcentrum gezellig poolen.

Zeven dagen per week geopend

Sportsbar 4 Friends is zeven dagen per week geopend. Je vindt ze in de Koestraat (nog geen vijf minuutjes wandelen vanaf de Heuvel). Doordeweeks gaat de sportsbar om 14:00 uur open en sluiten de deuren om 01:00 uur. Op vrijdag en zaterdag gaan ze een uur eerder open en kun je nog een uurtje langer blijven genieten. Mochten er belangrijke wedstrijden buiten de reguliere openingstijden op het programma staan, opent Sportsbar 4 Friends eerder.

Benieuwd welke wedstrijden sowieso op de programmering staan? Check de website van de sportsbar. Volg ze daarnaast ook op social media om op de hoogte te blijven van actuele nieuwtjes, updates en acties.

Reageer op dit bericht