Nieuwe week, nieuwe kansen: 10x toffe Tilburgse werkgevers met openstaande vacatures

10x toffe tilburgse werkgevers

Mogelijk ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe baan in de regio Tilburg. Dan hebben wij goed nieuws: we hebben namelijk ruim 300 openstaande vacatures van werkgevers online staan in onze online vacaturebank. Misschien staat jouw droombaan hier wel tussen. In dit artikel lichten we 10 toffe Tilburgse werkgevers met openstaande vacatures uit. 

Uitgelichte werkgevers

#1: Staalidee

Ken jij Staalidee al? Dit prachtige bedrijf is gevestigd in Hilvarenbeek. Je kunt er terecht voor onder andere (stalen) tafelpoten, maar ook salontafel- en bankpoten. Deze hebben een stoere industriële look en worden gemaakt in de eigen werkplaats. Het bedrijf is flink aan het groeien en zoekt daarom verschillende nieuwe krachten om de vraag vanuit klanten aan te kunnen. Check hieronder de openstaande vacatures.

#2: Brasserie Valentijn

Brasserie Valentijn is een prachtige horecalocatie in Udenhout (op steenworp afstand van Tilburg). Ze hebben een schitterende zaak en een ruim terras. Je kunt er dan ook terecht voor lunch, diner en een borrel. Daarnaast is het ook een locatie waar regelmatig feesten, partijen en trouwerijen worden georganiseerd. Ter versterking van het team zoeken ze een zelfstandig werkende kok. Hou jij van koken, heb je creatieve ideeën en denk je graag mee over de menukaart? Solliciteer dan snel.

#3: Sani VT

Tilburg heeft er sinds dit weekend een nieuwe zaak op het gebied van sanitair bij. In de voormalige CVT Doe Het Zelf aan het Lieve Vrouweplein (in de binnenstad van Tilburg) is namelijk Sani VT geopend. Je kunt er terecht voor complete badkamers, tegelwerk en alles op het gebied van sanitair. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Iets voor jou? Check snel de volledige vacature en solliciteer direct.

#4: Het Ketelhuis

Het Ketelhuis is een prachtige horecazaak in de AaBe-fabriek. Ze serveren lunch en diner en hebben naast 60 verschillende pannenkoeken ook andere lekker gerechten op de kaart staan. De zaak wordt de komende tijd flink uitgebreid en dus zijn ze op zoek naar veel personeel. Denk aan leidinggevenden, koks, barmedewerkers, bediening en afwas.

Meer toffe werkgevers in de regio

Er zijn nog veel meer werkgevers in verschillende branches op zoek naar personeel. Een kleine greep uit de collectie.

#5: Tida Parket

Tida Parket is een prachtig Tilburgse bedrijf dat flink aan het uitbreiden is. Om de vraag vanuit klanten aan te kunnen, zoeken ze onder andere een fulltime magazijnmedewerk(st)er. Daarnaast zoekt Tablazz Unique Wood Solutions (dat onderdeel van Tida Parket is) naar een enthousiaste accountmanager. 

#6: Doloris

Ken jij Doloris al? Bij deze prachtige rooftopbar kun je genieten van het beste uitzicht en lekkere hapjes & drankjes. Daarnaast is er een surrealistisch doolhof in het pand gevestigd wat een ware toeristentrekker voor Tilburg is. Doloris is zowel voor de Meta Maze (het doolhof) als de rooftopbar op zoek naar personeel. Check de vier openstaande vacatures hier.

#7: Slagerij Lejeune

Slagerij Lejeune in de Willem II-straat is een begrip in Tilburg. Meerdere generaties Tilburgers komt hier hun vlees, vleeswaren en heerlijke huisgemaakte salades kopen. Momenteel zijn ze op zoek naar een verkoopmedewerk(st)er om de klanten te helpen. Iets voor jou? Check snel de volledige vacature. 

#8: Bowls & Dishes

Bowls & Dishes is een bedrijf dat is gevestigd in Berkel-Enschot. Ze leveren culinaire lifestyleproducten aan meer dan 600 klanten in Nederland en Europa. Denk aan retailers, groothandels, webshops en consumenten. Bowls & Dishes heeft onderscheidend aardewerk, houten serveerplanken, ruim 2000 verschillende kookboeken en nog veel meer. Het bedrijf groeit flink en dus zijn ze op zoek naar een medewerk(st)er vormgeving en marketing, meerdere orderpickers en een medewerk(st)er graveren.

#9: De Efteling

De Efteling is weer open en dus zijn ze ook op zoek naar personeel. We hebben momenteel zo’n 17 vacatures van deze mooie organisatie in Kaatsheuvel online staan. Van een team lead marketing tot medewerk(st)er merchandise en van koks tot een medewerk(st)er theater & evenementen en nog veel meer.

#10: Dutch Homemade Tilburg

Ken jij Dutch Homemade Tilburg al? Misschien niet van naam, maar waarschijnlijk wel als we je vertellen dat dit het zaakje in de Frederikstraat is waar ze die fantastisch lekkere en kleurrijke macarons verkopen. Ook verkopen ze hier ijsjes en koffie. Ze zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Wat je gaat doen? Klanten helpen en adviseren, macarons, ijs & koffie verkopen, bestellingen klaarzetten en veel meer. Check de vacature en solliciteer direct.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: