Nieuws

hema
Let op! Dit artikel is al 1228 dagen oud en wellicht niet meer relevant

HEMA introduceert een nieuwe winkelformule in Tilburg

HEMA introduceert in september in Tilburg haar nieuwe winkelformule. Vanaf dan start een pilot met de winkels in Tilburg, Antwerpen en Brussel. In deze pilot is ook voor de gehele food-afdeling een nieuw concept ontwikkeld. De winkel sluit voor twee maanden en viert dan haar grootse opening.

De winkel aan de Heuvelstraat sluit op zondag 23 juli om 17.00 uur haar deuren. De vernieuwde HEMA start op 21 september met een feestelijke opening. De nieuwe winkel grenst straks aan de doorsteek tussen de Heuvelstraat en de Emmapassage en krijgt ook daar een ingang. Het achterste deel van de huidige winkel maakt plaats voor de passage.

Nieuwe food-afdeling

In de nieuwe winkelformule is voor de gehele food-afdeling een nieuw concept ontwikkeld. Voor dit concept wordt momenteel druk gezocht naar nieuw horecapersoneel. Volgende week vinden hiervoor de wervingsdagen plaats in Tilburg.

HEMA schoolassortiment

Met het nieuwe schooljaar voor de deur is het HEMA schoolassortiment verkrijgbaar. De uitgebreide collectie bestaat uit een groot scala aan alle benodigde schoolspullen, waaronder ook lunchtrommels en rugzakken.

Voor de gehele schoolcollectie kunnen klanten nu terecht bij de winkels op het Roelof Kranenburgplein, het Wagnerplein, de Heyhoefpromenade en het Eikenbosch in Berkel-Enschot, De Hovel in Goirle, aan de Geldersestraat in Hilvarenbeek en op de website.

Reageer op dit bericht