Nieuws

coffee fellows
Let op! Dit artikel is al 373 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwkomer aan het Pieter Vreedeplein: Coffee Fellows

Coffee Fellows gaat zich vestigen aan het Pieter Vreedeplein. Het koffiecafé komt te zitten waar de Sissy Boy Homeland was gevestigd. Naast een ruim aanbod van verschillende soorten koffies gaan ze verschillende bagels en zoetigheden serveren. Coffee Fellows moet nog voor de feestdagen open.

Het Pieter Vreedeplein krijgt met de komst van Coffee Fellows, met een metrage van 216 m², een nog completer horeca aanbod. De uitbreiding op het gebied van fashion en het versterkte horeca aanbod maakt een dag shoppen in de binnenstad van Tilburg compleet.

Overigens blijft Sissy Boy behouden voor het Pieter Vreedeplein. Zij verhuizen naar een groter winkelpand iets verder op het plein.

Duits koffiecafé

Coffee Fellows GmbH werd in 1999 opgericht door Kathrin en Stefan Tewes en opende haar eerste vestiging aan de Leopoldstrasse in München. Op dit moment telt Coffee Fellows 165 koffiecafés in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg. De keten heeft aangekondigd verder uit te breiden in Europa, waaronder in Nederland, België en Zwitserland. In België zijn ze gevestigd met drie locaties (twee in Brussel en één in Charleroi) en in Nederland zijn ze gevestigd in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht, Hilversum, Enschede en binnenkort Den Haag. Coffee Fellows is blij hun formule te kunnen toevoegen aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg.

coffee fellows

Reageer op dit bericht