Nieuws

say jess
Let op! Dit artikel is al 50 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwkomer in de Heuvelstraat: damesboetiek Say Jess Fashionstore opent in februari

Goed nieuws voor de dames! In de Heuvelstraat – recht tegenover NIKKIE – opent Say Jess Fashionstore in februari haar deuren. Het damesboetiekje is nu gevestigd aan de Piushaven en verhuist dus naar dé winkelstraat van de stad. Daarmee komt een droom van eigenaresse Jeske uit. Lees snel verder. 

Van dameskleding tot woonaccessoires en veel meer

Bij Say Jess Fashionstore kun je terecht voor dameskleding, maar ook voor leuke kleding voor baby’s, kids, woonaccessoires en andere leuke artikelen die je interieur verrijken. Ook hebben ze een mooi assortiment aan sieraden. Ben je benieuwd naar de collectie van de fashionstore van Jeske? Bekijk dan vooral de webshop.

Het knusse zaakje opende zeven jaar geleden aan de Havendijk. Inmiddels zijn ze uit hun jasje gegroeid en dus werd het tijd om te zoeken naar een groter pand waar Jeske haar creativiteit verder kon ontwikkelen en laten groeien. Dit droompand heeft ze nu gevonden.

Meer informatie

Het is de bedoeling dat Say Jess Fashionstore in februari 2022 de deuren opent in de Heuvelstraat. Tot die tijd blijft de winkel in de Piushaven geopend. Via de social media kanalen van het boetiekje word je de komende periode helemaal op de hoogte gehouden van het proces richting de opening. Volg ze dus vooral via Facebook en Instagram.

PS. vanaf vandaag start ook de uitverkoop vanwege de verhuizing. Je profiteert van stapelkorting op geselecteerde kledingitems in het boetiekje aan de Piushaven. Ook is Jeske nog op zoek naar een winkelmedewerk(st)er voor in de nieuwe winkel. Interesse? Dan kun je mailen naar info@sayjessfashionstore.nl.