Nieuws

nieuwkomers
Let op! Dit artikel is al 1615 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vijf nieuwkomers in de binnenstad die je zeker moet gaan proeven

De Tilburgse binnenstad is volop in ontwikkeling. Hudson’s Bay begint vorm te krijgen, de Primark krijgt gestalte en het dak op de Frederikstraat wordt momenteel geplaatst. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat veel ondernemers ervoor kiezen om zich in Tilburg te vestigen. Afgelopen periode gingen er weer een aantal zaken open. Ook zijn er een aantal zaken die binnenkort openen. 

Pig & Rye

pigs & rye

In de Nieuwlandstraat is onlangs Pig & Rye geopend. Je kunt hier terecht voor de heerlijke broden die je al kende van Tilburg Sourdough. Daarnaast serveren ze bourgondische belegde sandwiches tijdens de lunch. Denk bijvoorbeeld aan porchetta sandwiches met buikspek, pulled pork buns en roast chicken buns.

Bargús

bargus

Het Radiopleintje heeft onlangs een impuls gekregen. Bargús opende er haar deuren en daarmee heeft het Dwaalgebied er een nieuwe borrelplek bij waar je ook een klein hapje kunt eten. Sportliefhebbers opgelet! Want het barretje zendt veel sportwedstrijden uit. Overigens wist het Brabants Dagblad te melden dat Wijnbar Corton is gesloten.

Starbucks

starbucks-artikel

Hoewel er op de campus van de universiteit al een vestiging zat van de koffiegigant, is er ook een Starbucks op centraal station geopend. Wil jij graag je naam op je koffiebeker, en het liefst fout geschreven, dan haal jij je koffie vanaf nu op het station!

EVE

EVE-artikel

De Spoorzone is binnenkort een hotspot rijker. Nadat de polygonale loods flink werd verbouwd, opent EVE binnenkort haar deuren. EVE staat voor Eten voor Eten. Dit wil zeggen dat een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan het World Food Programma van de Canadese Earth Group. Het wordt een grand café, wijnbar en market-place ineen. Momenteel zijn ze overigens op zoek naar personeel. Bekijk hier de openstaande vacatures.

Bram’s

bram's

In het pand waar Sneakers was gevestigd en ver daarvoor ijszaak Australian, opent binnenkort Bram’s. Je kunt er verse frieten halen en Herman den Blijker heeft verschillende stoofsauzen samengesteld. Bijvoorbeeld Pulled Pork stoof, Asian Chicken stoof en zelfs een Veggie Mushroom stoof.

Reageer op dit bericht