Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3327 dagen oud en wellicht niet meer relevant

‘Nieuwlandstraat Heef’t’

Zondag, 25 september a.s. is het weer zover, de jaarlijkse 'Nieuwlandstraat Heef't' dag, waar de winkeliers uit de Nieuwlandstraat zich op hun best gaan presenteren.Van 12.00uur tot 17.00uur zal er op diverse plaatsen in de straat van alles te doen zijn.

Radiopleintje:
30m3 catwalk met diverse mode-shows, optredens van een mee-zing koor en een angklun orkest (indonesische muziekinstrumenten gemaakt van bamboe).

Vijfsprong (Nieuwlandstraat-Tuinstraat):
Overdekt podium waar de hele middag diverse pop-rock bands zullen optreden  o.a. Marlon Pen met zijn band (rock '60s en 70s) en Mathijs Leeuwis (brabantse singer-songwriter), ook met band.Dansduet Inimini-Intimacy.

Exclusief voor de Nieuwlandstraat de dans-act Inimini-Intimacy. Deze moet nog in premiere gaan  (Melkweg 14-15-16 okt.), maar is deze middag al bij ons te zien.

Lokatie: op verschillende plaatsen in de Nieuwlandstraat  en op verschillende tijdstippen.Gedurende de middag zal er een circus-act te zien zijn.Daarnaast zullen diverse ondernemers  één en ander organiseren: Simultaan schilderen op twintig schilders ezels bij Antoon de Jong *Juyrering hiervan vanaf een heuse tribune bij Prins Heerlijk *Diverse bandjes bij Sounds *O.a. graffity spuiten bij Solid. Uitreiking van het eerste exemplaar “Eerlijk Winkelen Routeplanner aan wethouder,Erik de Ridder met gratis drankjes en hapjes bij de Wereld Winkel *Streek producten promotie bij de VVV-Stadswinkel *Proef-rijden elektrische fietsen bij Gullit van der Ven  Zowieso zijn alle winkels die dag open en ook daar zal één en ander te doen zijn.In de Pauluskerk (1822) wordt er een rondleiding gegeven en zullen er diverse muziekoptredens zijn op het Bätz-orgel (1765) en traditionele indonesische dansen en bamboe muziekinstrumenten.

Voor actuele informatie: www.nieuwlandstraat.com

Reageer op dit bericht