Nieuws

de kraan mexicaans clubrestaurant
Let op! Dit artikel is al 79 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nog niet als clubrestaurant, maar al wel voor afhaal en thuisbezorgd: De Kraan geopend in Tilburgse Spoorzone

Het was groot nieuws een aantal maanden geleden: er zou een clubrestaurant openen in Tilburg. Clubrestaurant horen we je denken? Jazeker, een concept waarbij uitgaan en dineren wordt gecombineerd. Oftewel: genieten van de tunes van dj’s en tegelijk heerlijke Mexicaanse streetfood gerechten eten. Vanwege de coronamaatregelen mag het clubrestaurant nog niet open, toch kun je vanaf nu al wel genieten van de gerechten van De Kraan. 

De Kraan – de naam van het concept – is namelijk geopend in Club Smederij voor afhaal. Ook kun je de Mexican inspired gerechten thuis laten bezorgen.

Van taco’s tot burrito’s en veel meer

Wat je allemaal kunt verwachten? De menukaart bestaat uit verschillende soorten Mexicaanse streetfood. Denk aan tostada tuna (tonijn tartaar), verschillende taco’s (waaronder met langzaam gegaard varkensvlees), burrito’s met bijvoorbeeld gesmoorde kip of gemarineerde pompoen en quesedilla’s.

De volledige menukaart is op de website te vinden.

Meer informatie over De Kraan

De Kraan is geopend van donderdag tot en met zondag voor afhalen en thuisbezorgen. Op de hoogte blijven van alles wat er leeft en speelt rondom dit concept? Volg ze dan vooral op Instagram.