Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1602 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nog twee dagen tot de Tilburgse kermis: chaos in het centrum

Leuke chaos welteverstaan! Sinds gisterenavond rijden attracties het kermisterrein op en is de opbouw begonnen. De wegen zijn afgesloten en overal staan grote vrachtwagens, onderdelen van gigantische attracties en natuurlijk een heleboel kijkmannen en -vrouwen op fietsen, scooters en scootmobiels. Het is bijna zover! Nog twee dagen tot de Tilburgse kermis. Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de chaos in het centrum.

De kijkmannen zijn er weer bij

De-kijkmannen de-kijkmannen-2

Gewapend met een camera om de nek zijn ze er weer bij: de kijkmannen. De Kruikenzeiker schreef vorig jaar een artikel over dit fenomeen. Zeker de moeite om nog eens terug te lezen!

Attracties gaan her en der de hoogte in

de-hoogte-in de-hoogte-in-2 de-hoogte-in-3

Hoewel de attracties op het moment van schrijven nog niet zichtbaar zijn in de Tilburgs skyline, gaan een aantal attracties her en der al de hoogte in. Bijvoorbeeld op de Heuvel, het Piusplein en het Stadhuisplein.

Nieuwe gebieden aan het kermisterrein toegevoegd

nieuwe-gebieden nieuwe-gebieden-2

De Piushaven is dit jaar voor het eerst tien dagen lang aan het kermisterrein toegevoegd. Je kunt hier heerlijk relaxen op de Lazy Beach en genieten van afsluitend vuurwerk op zondag 30 juli. De Spoorzone is voor het tweede jaar op rij onderdeel van de kermis. Hier vindt het kermistheater plaats en Theater de Boemel programmeert tien dagen lang optredens in de binnentuin.

Kermis FM is er tien dagen lang bij

kermis-fm

Kermis FM is er ook dit jaar weer tien dagen lang bij om radio en televisie te maken. Wij vroegen alvast aan radio-dj Michiel Jurrjens wat volgens hem de kermishits van dit jaar gaan worden. Je kunt ze hier uit je hoofd leren.

Vlaggen hangen

tilburgse-kermis vlaggen-hangen

Bewoners aan de Besterdring komen ieder jaar weer in kermissferen. Ook dit jaar zijn ze er helemaal klaar voor. Wil jij ook zo’n vlag om je balkon op te fleuren? Je kunt ze bij de VVV afhalen!

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht