Nieuws

Let op! Dit artikel is al 729 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nog twee nachtjes tot de kermis: kijkmannen & attracties nemen stad over

Nog twee nachtjes slapen totdat de Tilburgse kermis begint! Wij kunnen niet wachten. Om alvast in de stemming te komen, nemen we jullie dagelijks mee over het kermisterrein en laten de vorderingen zien. Het gaat nu pas écht hard! 

Kijkmannen (en vrouwen) nemen de stad over

Het bekijken van de opbouw; in Tilburg doen we dat maar al te graag. De welbekende kijkmannen (De Kruikenzeiker schreef er eerder een column over) zijn alweer volop aanwezig in de stad. Op scooters, fietsen, scootmobiels of hangend over een hekje bekijken en analyseren zij de opbouw. Ongestoord en urenlang.

de-kijkmannen-2 de-kijkmannen

kijkmannen-3

Levend Roller Coaster Tycoon

Hoewel de opbouw nog geen 24 uur onderweg is, is het hoogste punt van de kermis al zo goed als bereikt. De paal van de vrije val die op de Heuvel komt te staan, staat al fier overeind en is prominent aanwezig in de Tilburgse skyline. De werklieden zijn momenteel levend Roller Coaster Tycoon aan het spelen en dat levert mooie beelden op.

heuvel-2

roller-coaster

spoor-kruispunt

piusplein-kermisopbouw

Toch een Hooggaatie

Voor degene die balen dat er geen gigantisch reuzenrad naar de Tilburgse kermis komt; wij hebben er toch eentje gevonden. Een wat kleinere variant weliswaar, maar hij staat toch maar mooi op het Koningsplein waar de nostalgische kermis ook dit jaar is te vinden.

hooggaatie

Desperados Road Show wordt opgebouwd

Nieuw tijdens de Tilburgse kermis dit jaar: de Desperados Road Show. De Spoorzone verandert tien dagen lang in één groot festivalterrein waar artiesten als Bizzey, Donnie en Kees van Hondt hun opwachting maken. De opbouw ziet er al veelbelovend uit!

desperados-road-show

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht