Nieuws

vrijwilligersprijzen
Let op! Dit artikel is al 225 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nominaties Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2018 bekend

De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen van 2018 zijn bekend. Voor deze prijs werden 13 organisaties en 25 vrijwilligers, waaronder 5 jongeren, voorgedragen. Uit de nominaties blijkt hoe divers vrijwilligerswerk is.

Wie uiteindelijk de felbegeerde prijzen gaat winnen, bepaal jij samen met de jury. Woon je in Tilburg, Berkel-Enschot of Udenhout dan kun je tot en met 24 september je stem uitbrengen op een vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie die volgens jou van grote betekenis is voor onze samenleving. Verderop lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Genomineerden

De genomineerden in de categorie ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’ zijn José van den Broek, Annelies van Zeben en Dalila Berden. Voor de titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ zijn genomineerd Resto-013, Stichting NAHuis en IVN afdeling Tilburg. De winnaar van de ‘Jonge Vrijwilligersprijs’ wordt deze week gekozen door de jury.

Stemmen

Hoe breng je je stem uit? Ga naar de website www.vrijwilligerstilburg.nl of www.contourdetwern.nl. Hier staan alle genomineerden voor de vrijwilligersprijzen plus de argumentatie van de jury waarom juist zij gekozen zijn. De stemmen die door het publiek worden uitgebracht, tellen voor 2/3 mee in de selectie. Voor het resterende deel bepaalt een vakjury de uiteindelijke prijswinnaars.

Prijsuitreiking

Op vrijdag 5 oktober worden de vrijwilliger en de vrijwilligersorganisatie van 2018 bekend gemaakt. Dit gebeurt tijdens de feestelijke prijsuitreiking, aangeboden door Interpolis en Rabobank Tilburg en omgeving.

De Tilburgse Vrijwilligersverkiezing wordt georganiseerd door ContourdeTwern, in opdracht van de Gemeente Tilburg en samen met het Brabants Dagblad. Interpolis en Rabobank Tilburg en omgeving stellen het prijzengeld ter beschikking en verzorgen de feestelijke prijsuitreiking.

Reageer op dit bericht