Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1624 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nomineer nu een Tilburger voor de vrijwilligersprijzen

Ken je een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij/zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg? Dan kun je deze voordragen voor één van de vrijwilligersprijzen.

De voordrachtstermijn is inmiddels geopend. Ga naar www.vrijwilligerstilburg.nl en download de speciale formulieren om vrijwilligers voor te dragen.

Vrijwilligersprijzen

Voordrachten kunnen tot uiterlijk 7 september 2017 worden ingediend. Een deskundige jury zal uit alle inzendingen drie organisaties en drie vrijwilligers selecteren. Deze genomineerden zullen eind september bekend gemaakt worden in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie. Op vrijdag 3 november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking, aangeboden door Interpolis en Rabobank Tilburg.

Jonge vrijwilligersprijs

Om vrijwilligerswerk onder jongere te stimuleren en te promoten, reiken we ook dit jaar de Jonge Vrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de overige categorieën bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2017 wordt.

Reageer op dit bericht