Nieuws

Open Tilburgs Kampioenschap Jeu de Boules
Let op! Dit artikel is al 12 dagen oud en wellicht niet meer relevant

NondeJeu organiseert het eerste Open Tilburgs Kampioenschap Jeu de Boules: inschrijvingen geopend!

Wellicht speel je het weleens op de camping of op vakantie: Jeu de Boules. Deze sport is vandaag de dag bezig aan een ware opmars onder de jeugd. Het is niet voor niks dat er onder het Pieter Vreedeplein met NondeJeu een groot indoor jeu de boules terrein is geopend. Om alle ervaren (en juist ook minder ervaren) jeu de boules spelers uit te dagen, organiseren zij nu het Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap op maandag 8 november. En goed nieuws: de inschrijvingen zijn geopend! 

Vrienden-, studenten- of familieteams kunnen zichzelf opgeven met een team van minimaal drie, maximaal vier personen. Er is plek voor maximaal 32 teams, dus ben er snel bij. Voor je deelname betaal je €10,- per team. Je speelt – afhankelijk van het aantal deelnemende teams – in poules of double knock-out. Vervolgens blijft er een winnend team over dat zichzelf Tilburgs kampioen Jeu de Boules mag noemen!

Bovenal belooft het een hele gezellige avond te worden vol enthousiaste teams, lekkere hapjes en drankjes. Ook als bezoeker ben je uiteraard welkom om het Open Tilburgs Kampioenschap Jeu De Boules bij te wonen. De toegang is dan gratis (met een groen vinkje in de CoronaCheck-app).

Extra prijzen

Leuke tip: je maakt ook kans op extra prijzen als je tijdens de wedstrijd een Frans tintje toevoegt aan je team. Denk aan een baret op je hoofd, of een outfit met een link naar Frankrijk.

Aanmelden en meer info

Ben je enthousiast en trommel jij je vrienden, collega’s of familie op om mee te doen? Meld je dan aan door te mailen naar info@nondejeu.com, onder vernoeming: Inschrijving Jeu de Boules toernooi 2021. Vergeet jezelf ook niet op aanwezig te zetten op het Facebook-event van het Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap. Hier word je helemaal op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom het Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap.

Meer informatie over NondeJeu? Check dan deze website en volg NondeJeu op Facebook en Instagram.