Nieuws

Nooit alleen
Let op! Dit artikel is al 275 dagen oud en wellicht niet meer relevant

‘Nooit alleen’ nieuwe slogan ContourdeTwern

Welzijnsorganisatie ContourdeTwern vierde dinsdag 18 december haar vijf-jarig bestaan. Al vijf jaar werkt de organisatie voor vrijwilligerswerk en sociaal werk onder deze naam aan een sociale samenleving. Tijdens het lustrumfeest presenteerden ze slogan voor de komende jaren: nooit alleen.

Nooit alleen

ContourdeTwern is een organisatie die staat voor een samenleving waarin mensen voor zichzelf én voor elkaar zorgen. Daarom helpen ze met hun kennis, bevlogen medewerkers en vrijwilligers verschillende buurten en mensen met het oplossen van grote en kleine vragen. Volgens directeur Gon Mevis telt iedereen mee en moet iedereen mee kunnen doen in de samenleving, mocht dat even niet lukken dan helpt ContourdeTwern. Dit helpen doen ze vooral samen met mensen, andere organisaties en bedrijven. Bij ContourdeTwern doen ze het namelijk nooit alleen. De slogan ‘Nooit alleen’ is een logisch vervolg op ‘iedereen telt mee, iedereen doet mee’, de slogan waar de organisatie vijf jaar geleden na de fusie tussen Contour en de Twern mee naar buiten trad.

Als het aan Mevis en ContourdeTwern ligt, staan mensen er nooit alleen voor. Iedereen telt mee en moet mee kunnen in de samenleving, bij ContourdeTwern zullen ze alles doen wat nodig is om iedereen mee te laten doen. De organisatie verleent diensten aan mensen die de ondersteuning vragen. ContourdeTwern fungeert als sociaal bindmiddel in zestien werkgebieden, van Boxtel tot Dordrecht. ”Je kunt de hele wereld aan als je er niet alleen voor staat. Dát is dan ook wat we uit willen dragen. Je bent nooit alleen.”

Reageer op dit bericht