Nieuws

stadsparkeren
Let op! Dit artikel is al 1134 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nu met 25% korting Stadsparkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort

Parkeergarage Heuvelpoort is vanaf heden aangesloten bij Stadsparkeren. De parkeergarage biedt parkeerders hiermee nog meer parkeergemak én voordeel. Wie gebruik maakt van zijn account of pas van Stadsparkeren ontvangt 25% korting op het uurtarief van de garage. Parkeergarage Heuvelpoort is hiermee gegarandeerd de goedkoopste parkeergarage in het centrum van Tilburg.

Niek van den Broek, directeur Heuvelpoort: “Het doel van Parkeergarage Heuvelpoort is om mensen voordeel en gemak te bieden. De samenwerking met Stadsparkeren zorgt ervoor dat wij in beide kunnen voorzien! Want we bieden niet alleen korting, maar ook in- en automatisch uitrijden zonder eerst te gaan betalen. Ook in de toekomst blijven we de samenwerking opzoeken met initiatieven en organisaties die dezelfde doelen nastreven.”

Eenvoudig parkeren met Stadsparkeren

Stadsparkeren is bezig aan een flinke opmars in Nederland. Al een aantal jaar is het mogelijk om in meer dan 140 gemeentes via Stadsparkeren eenvoudig je auto op straat te parkeren via de Stadsparkeren app, sms of door te bellen. Het is hierdoor niet meer nodig om kleingeld bij je te dragen en ook hoeven gebruikers niet meer te haasten om te voorkomen dat hun parkeertijd afloopt. Ook in steeds meer parkeergarages is het mogelijk om te parkeren via Stadsparkeren. Gebruikers kunnen zich online registreren en vervolgens met behulp van kentekenherkenning automatisch de parkeergarage in- en uitrijden. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar ook geld, omdat de gebruiker per minuut betaalt. De betaling gebeurt maandelijks per automatische incasso achteraf. Dit maakt Stadsparkeren ook interessant voor bedrijven: wanneer het abonnement op naam van de zaak staat, hoeven werknemers niet langer meer parkeerkosten te declareren.

Veilig, voordelig en gemakkelijk parkeren

Parkeergarage Heuvelpoort in Tilburg voegt zich nu in het rijtje parkeergarages waar men gebruik kan maken van Stadsparkeren. De parkeergarage in hartje centrum heeft parkeerders naast de voordelen van Stadsparkeren nog veel meer te bieden. Zo beschikt de garage over brede parkeervakken, is deze 24 uur per dag geopend en zijn er 22 elektrische oplaadpunten te vinden. Door de inrijhoogte van 2 meter kunnen ook busjes terecht in de parkeergarage. Dit maakt de garage niet alleen een voordelige, maar ook een prettige parkeergelegenheid voor iedereen die het centrum van Tilburg bezoekt met de auto.

Reageer op dit bericht