Nieuws

fran sol embleem
Let op! Dit artikel is al 573 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Oké, vooruit dan: nog één laatste kans om je Fran Sol embleem te scoren

Oh, wat worden we toch bestookt met vragen over het Fran Sol embleem. Komen ze nog op voorraad? Kun je nog iets regelen? Zijn ze nog ergens te koop? Nou, we hebben goed nieuws: je hebt nog één kans om je embleem te bestellen. En wel dinsdag 13 november om 11.11 uur.

Afgelopen donderdag gingen onze carnavalsemblemen in de voorverkoop. Binnen enkele uren was het embleem van Fran Sol uitverkocht. Die dag hebben we er nog flink wat kunnen bijbestellen, maar nog voor Fran Sol zijn twee doelpunten scoorde, waren we er vrijdagavond alweer doorheen. En sindsdien worden we bestookt met mails en berichtjes met de vraag of we toch nog een geheime voorraad hebben. Nou, tot zojuist was daarop het antwoord: nee helaas. Maar omdat jullie zo aan hebben gedrongen, bestellen we er voor ieder doelpunt dat Sol afgelopen weekend scoorde, honderd bij.

Laatste kans

Deze laatste exemplaren gaan dinsdag 13 november om 11.11 uur in de voorverkoop: 150 in onze webshop en 50 in de webshop van Willem II. Ook als je deze emblemen besteld, zijn ze voor 1 december bij je in huis. En mocht je er na dinsdag nog geen hebben, dan kun je in de rij gaan staan voor Brandstore Tilburg waar 1 december nog 20 exemplaren te koop zijn.

Snel bij zijn

Wil je de andere carnavalsemblemen van Tilburg.com ook bestellen voor je pèkske? Ben er dan snel bij, want ook hier zijn we bijna doorheen! En aangezien we de webshop er ook maar gewoon bij doen, kunnen we niet bezig blijven met bijbestellen. Ze zijn per stuk te koop voor €5,95, een trio aan kwèèkeremblemen kun je kopen voor €15,95.

Reageer op dit bericht