Nieuws

de oliemeulen
Let op! Dit artikel is al 1604 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Oliemeulen in top 3 van leukste uitje Noord-Brabant

Dierenpark De Oliemeulen heeft in de strijd om het leukste uitje van Noord-Brabant de derde prijs gewonnen. Deze publieksprijs wordt jaarlijks uitgereikt door de ANWB aan attractieparken, musea en dierenparken en in 2016 gaat het brons dus naar Tilburg!

Derde plek

Vanaf 2 november 2015 tot en met 2 januari 2016 kon iedereen zijn of haar stem uitbrengen voor het leukste uitje van 2016. Tijdens deze stemronde zijn er tienduizenden stemmen binnen gekomen bij “Het land van ANWB” en heeft De Oliemeulen uiteindelijk voldoende waardering gekregen van haar bezoekers om op de derde plek te eindigen. Uiteraard is De Oliemeulen ontzettend trots op deze prijs omdat dat betekent dat de bezoekers dik tevreden naar huis gaan na een bezoek. Naast De Oliemeulen pakte het Museum Klok en Peel in Asten het zilver en het goud ging naar het Boerenbondmuseum in Gemert.

leukste uitje van Brabant 2016 prijswinnaars

Opgepoetste trofee

De trofee staat mooi opgepoetst bij de entree en deze is net zoals de rest van het park elke dag te bezichtigen tussen 10.00 en 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over dit leukste uitje op de website; www.oliemeulen.nl of bel met 013-4630026.

Reageer op dit bericht