Nieuws

wegwerkzaamheden
Let op! Dit artikel is al 567 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Omleidingen in en rondom Tilburg

Het is je vast niet ontgaan. Er wordt volop aan de weg gewerkt in en rondom Tilburg. Wil jij zeker weten dat je op tijd aan komt op je bestemming? Bekijk dan hier welke wegen jij beter kunt vermijden. Let op: we geven alleen de grote en hinderlijke omleidingen en wegwerkzaamheden aan in en rondom Tilburg.

FOTO: Marina Noordegraag Flickr

Actuele wegwerkzaamheden

  • Van 31 oktober 05.00 uur tot 31 oktober 16.00 uur: In verband met de opbouw/afbouw van kraanwerkzaamheden op het dak van het Mercure Hotel is de Heuvelring tussen de Korte Heuvel en Jan Aartestraat afgesloten. Dit zorgt voor een grote hinder van 10 tot 30 minuten.
  • Van 11 november 20.00 uur tot 12 november 01.00 uur: Op 11 november wordt het eerste carnavalsfeest Elf – Elf gevierd op het Willemsplein. Er is geen hinder op de omliggende wegen.
  • Van 14 november 07.00 uur tot 14 november 17.00 uur: De Girostraat met het kruispunt Telefoonstraat wordt deze dag afgesloten vanwege het leggen van kabels en leidingen. Dit levert een kleine hinder op van ongeveer 5 minuten.
  • Tot 30 maart 2018: Op het Stadhuisplein zijn ze volop bezig met de bouw voor de Primark. Rondom het Stadskantoor en Willemsplein is een bouwroute ontwikkeld. Deze route is enkel toegankelijk voor bouwverkeer. Verkeer vanuit de Stadhuisstraat (vanuit Oude Markt) kan alleen nog maar voorbij de kerk rechtsaf rijden. Dit zorg voor een matige hinder tussen de 5 en 10 minuten.

Lees meer over de wegwerkzaamheden op www.live.andes.nl/tilburg of op www.wegwerkzaamhedentilburg.nl