Ondernemers bedanken tijdens Dag van de Ondernemer op vrijdag 16 november

dag van de ondernemer

Trots is wat ons Tilburgers bindt. Voor de stad, de manier waarop we samenwerken, onze inwoners en onze ondernemers. Dagelijks werken zo’n 17.000 ondernemers mee aan de economische groei van de stad. Met een enorme inzet, toewijding en succes. Op de Dag van de Ondernemer op 16 november a.s. bedanken gemeente Tilburg, Citymarketing Tilburg (Make it in Tilburg) en Station 88 ondernemers dan ook voor hun lef en doorzettingsvermogen met een aantal activiteiten en verrassingen.

Op vijf locaties in Tilburg worden ondernemers in het zonnetje gezet met een culinaire verrassing, gemaakt door een Tilburgs bedrijf dat al diverse prijzen heeft ontvangen en opdrachten uit het hele land krijgt.

Dag van de Ondernemer

Speciaal voor de Dag van de Ondernemer wordt op 16 november het Bedrijf van de Maand november bekend gemaakt. Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand. Deze bedrijven krijgen uit handen van wethouder Berend de Vries een prijs en mogen zich een maand lang Bedrijf van de Maand noemen omdat ze ambassadeurs zijn voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Door als typische Tilburgers de mouwen op te stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen.

Daarnaast worden in Station 88 rondleidingen gegeven voor iedereen geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar deze locatie. Ook afgelopen jaar werden onder grote belangstelling rondleidingen verzorgd op de Dag van de Ondernemer, toen nog in de stijgers. Nu, ruim een half jaar na de opening krijgen bezoekers antwoorden op vragen als: Wat gebeurt hier nu en voor wie? Welke ondernemers zitten er en wat doen ze?

Ondernemersadvies Bokaal 2018

Ook wordt de Ondernemersadvies Bokaal 2018 uitgereikt. De Dag van de Ondernemer is bedoeld om ondernemers te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen en dat is exact wat deze uitreiking doet. Vijf ondernemers zijn door Ondernemersadvies geselecteerd op een aantal criteria, waaronder het tonen van moed en doorzettingsvermogen. Deze vijf personen ontvangen uit handen van Berend de Vries de bokalen. Uiteraard wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden voor de rondleiding en uitreiking van de Ondernemersadvies Bokaal 2018 kan via de website van Station 88.