Ondersteun als trotse stadsbewoner jouw lokale economie met de Toonbankapp

Toonbankapp

Door de coronacrisis zijn horeca en veel winkels gesloten. Om de lokale economie te steunen en ervoor te zorgen dat deze winkels niet ten onder gaan, heeft het team van Thoughtline een nieuwe creatie op de markt gebracht: de Toonbankapp.

Maurice Pels, managing director Thoughtline: “Met de Toonbankapp proberen we het gevoel van buiten winkelen terug te krijgen, nu de coronomaatregelen dat niet toestaan. Lokaal kopen bij winkels en horeca die misschien niet eerder online zichtbaar waren en de producten worden gewoon thuisbezorgd. Door de Toonbankapp te gebruiken ondersteun je als trotse stadsbewoner jouw lokale economie. Via een gratis platform.”

Toonbankapp

In deze tijd zien we veel mooie acties, initiatieven en donaties om mensen door deze crisis te helpen. De lokale economie moet ondersteund worden en met de Toonbankapp probeert het team een mogelijke ondersteuning heel praktisch te maken.

“Winkels en horeca hebben op dit moment grote behoefte aan digitale transformatie en een marktplaats. Dat is de waarde van de Toonbankapp voor winkels en horeca. In de praktijk betekent dit dat een ondernemer direct verkoop en bezorg strategie online kan gaan doen en ook nog eens zichtbaar is onder alle gebruikers van de app. Allemaal gratis. Voor ondernemer en klant. Best wel cool om dit te kunnen doen.”

Download

Het is een snel proces geweest om een bestaande app helemaal om te vormen en dus vraagt team Toonbankapp aan alle gebruikers om feedback door te geven. Er zullen steeds meer winkels en horeca in gaan komen. De tweede vraag aan de eindgebruikers van de app is om favoriete winkels te benaderen met het verzoek om ook aan te sluiten. Het is gratis en geeft de consumenten steeds meer opties om lokaal te kopen en ondersteuning te geven aan de binnenstad.

  • Consumenten: download de Toonbankapp voor IOS en Android.
  • Winkels en horeca: maak een gratis account aan op de site.