Nieuws

horeca013
Let op! Dit artikel is al 28 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Online initiatief Horeca013 maakt het ondanks corona mogelijk om in je favoriete kroeg te borrelen

We missen het allemaal: een lekker avondje uit in de Tilburgse horeca. Zo ook Ton van de Ven van Crovv Videoconference en Community Platform. Hij lanceerde – nadat een hoop horecaondernemers enthousiast werden – online platform Horeca013. Het platform maakt het mogelijk om ondanks de coronacrisis in je favoriete horecazaak te borrelen.

Je kunt nu dus, met één klik op de muis, online bij je favoriete horecazaak gaan borrelen. Je kunt ook nog eens je eigen tafel kiezen om met vrienden online te borrelen.

Ondersteuning van de horeca

Voor alle horecazaken is het mogelijk om een plekje op Horeca013 te krijgen. Je kunt je als ondernemer gratis aanmelden en zo een plekje voor jouw horecazaak op het platform krijgen.

Ook voor bezoekers is de toegang helemaal gratis. Ook kun je verschillende borrelpakketten bestellen waarvan de winst naar de horeca gaat. Hoe meer verkochte pakketten, hoe meer omzet voor de horeca dus.

Borrelen in jouw favoriete kroeg

Wil jij gaan borrelen in jouw favoriete kroeg, maar dan online? Het kan vanaf nu! Check snel de website en ga lekker borrelen.