Nieuws

Ontdekstation013 open
Let op! Dit artikel is al 125 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Ontdekstation013 weer open bij start zomervakantie

Vanaf 11 juli gaat Ontdekstation013 in de Spoorzone in Tilburg weer open voor publiek! Iedere woensdag t/m zondag is deze ontdekkingsplek voor kinderen vanaf 4 jaar open van 11.00 tot 17.00 uur. Nieuw is de educatieve waterspeeltuin, met gegarandeerde waterpret.

Veel buitenplezier

Tijdens de zomervakantie is er een uitgebreid buitenprogramma met workshops en vrij spel. Kinderen maken een eigen bootje en kijken of die kan varen. Ze laten zich verrassen tijdens de natuur- en scheikundeworkshop. Of onderzoeken of ze zelf water kunnen zuiveren met een eigengemaakt waterfilter. Als de locatie buiten open is, is het binnen gesloten.

Binnen spelen bij slecht weer

Bij slecht weer gaat Ontdekstation013 binnen open. Hier kunnen kinderen scrappen, een stop-motion filmpje maken of de mogelijkheden van een greenscreen ontdekken. Ook binnen is er vrij spel en ieder uur een workshop.

Terras voor volwassenen

Vanwege corona kunnen ouders/begeleiders deze zomer helaas niet mee doen met het spelen en ontdekken. Er is een groot terras ingericht met horecavoorziening voor de volwassenen (binnen én buiten) met een speelhoekje voor de kleintjes (0-2 jaar).

Reserveren is noodzakelijk

Ook Ontdekstation013 heeft te maken met een maximaal aantal bezoekers per dag. Dus reserveer tijdig je ticket. Kinderen vanaf 4 jaar betalen €8,- per dag. Volwassenen en kinderen tot 4 jaar hoeven geen entree te betalen. Kijk voor meer info op de website.