Nieuws

doorsteek (1)
Let op! Dit artikel is al 334 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Frederikstraat wordt volgende week feestelijk onthuld

Werklui zijn nu nog hard aan het werk om de Frederikstraat, de doorsteek tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat, op te leveren. Erg hard aan het werk zelfs, want de straat wordt volgende week zaterdag al feestelijk onthuld.

Kom, beleef en verken de verbouwing van de Tilburgse binnenstad! De afgelopen maanden is in het centrum van Tilburg flinke vooruitgang geboekt. Er wordt gesloopt, gebikkeld en gebouwd en hijskranen in combinatie met bouwhekken sieren de stad. Wie door het centrum loopt, ziet dat er gebouwd wordt aan de binnenstad van de toekomst.

De Primark wordt gebouwd, Hudson’s Bay krijgt een gezicht en er wordt een nieuwe straat aangelegd tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat. Daarnaast start de renovatie van Stadskantoor 1 met onderin nieuwe winkels na de zomer. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van hoe we met elkaar de binnenstad aantrekkelijk maken.

Onthulling Frederikstraat en stadswandeling

Van Schijndel Bouwgroep, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Wereldhave en gemeente Tilburg organiseren op zaterdag 3 juni van 10:00 – 12:30 uur een stadswandeling waar iedereen welkom is. De wandeling begint op het Pieter Vreedeplein ter hoogte van Hudson’s Bay waar de nieuwe Frederikstraat wordt onthuld. Extra leuk: heet jij Frederik, Frederique, Alfredo, Frida of aanverwant? Dan wordt je in de schijnwerpers gezet, krijg je eeuwige roem en ook nog eens een tof presentje. Je kunt jezelf aanmelden door een berichtje naar de Facebookpagina van Tilburg Centrum te sturen.

Na de feestelijke onthulling gaat de stadswandeling door naar de Heuvelstraat (locatie Hudson’s Bay), Stadhuisstraat (locatie Primark) en Stadskantoor 1. Deelnemers hebben de mogelijkheid om het stadskantoor van binnen te verkennen. Hiervoor zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan door te mailen naar telma.segers@tilburg.nl. Vermeld je naam, het aantal personen en doe dit voor 1 juni.

Reageer op dit bericht