Nieuws

Ontdek het Oranje tintje van Tilburg
Let op! Dit artikel is al 408 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Ontvang leuke Tilburgse verhalen over Koningsdag via Whatsapp

Met Koning AAN kan elke Tilburger (met een smartphone) zich warmdraaien voor Koningsdag. Tussen 18 en 27 april komt deze eenmalige gratis berichtenservice met tien bijzondere verhaaltjes over het Oranje tintje van Tilburg. Leuk als voorpret en een aanvulling op ieders kennis over de stad en het Koningshuis. Want dat Koning Willem II in Tilburg kind aan huis was weten we wel, maar wat deed het ‘Konijn van Olland’ hier, waarom heet de Koningshoeven zo en staat er iets Tilburgs in Paleis Het Loo?

Koningsdagvoorpret op je telefoon dus, met Koning AAN. Kijk op de website voor meer informatie. Tevens kunnen de deelnemers een cadeaubon van IJssalon Intermezzo winnen!

Meedoen

  1. Sla het nummer 0630100759 op in je contactenlijst in je telefoon
  2. Geef het contact de naam: Spottn013.
  3. Stuur een whatsappbericht met de tekst ‘Koning AAN’.
  4. Binnen een week krijg je het welkomstbericht.
  5. Tussen 18 en 27 april krijg je elke dag één bericht

Koning AAN

Koning AAN is een eenmalig evenement van Spottn013, in samenwerking met ’10 dagen op pad voor de Koning’ van de Tilburgse erfgoedinstellingen. Een tiental bekende Tilburgse bedrijven, waaronder een groot aantal hofleveranciers, draagt Koning AAN een warm hart toe: onder andere Claassens Logistics, Gimbrère Mode, Antoon de Jong, Panhuijsen Verpakkingen, Vollenhoven Olie, Dion Ketelaars en Slagerij Jean LeJeune en J.C. van de Voort Houthandel.

Spottn013

Spottn013 is een project van de Genietgroep. Spottn013 is erg enthousiast over Tilburg en delen dit graag. Daarom hebben ze een heel arsenaal aan leuke en bijzondere verhaaltjes uit de gemeente Tilburg, en delen we dit via whatsapp. Iedereen kan meedoen. Koning AAN is het eerste event van Spottn013.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht