Nieuws

Dwalerij
Let op! Dit artikel is al 298 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op de agenda dit weekend: Dwalerij, boekenmarkt, mega vlooienmarkt en meer

De vakantie zit er bijna op in Tilburg. Tijdens de TOP week leerden 3.000 nieuwe studenten Tilburg kennen en de scholen gaan vanaf komende week langzamerhand beginnen. Gelukkig is er in het laatste weekend voordat de vakantie is afgelopen genoeg te doen. Nog een voordeel: het wordt heerlijk weer. Lees snel verder als je niks wilt missen in Tilburg dit weekend.

Foto: Jac Schalk

Hele weekend

Manifestatieweekend Theater de Boemel

Het hele weekend worden er verschillende optredens gegeven bij Theater de Boemel. De entree is op alle dagen helemaal gratis. Bekijk snel het volledige programma.

T-Pride weekend bij De Lollipop

De T-Pride gaat dit jaar helaas niet door. Toch organiseert de Lollipop verschillende evenementen om de T-Pride toch te beleven in Tilburg dit weekend. Bekijk het programma.

Vrijdag 25 augustus 2017

Stadsgidsvaartocht vanuit de Piushaven

Tilburg te water leren kennen? Kom vrijdagavond dan naar de Piushaven. De tocht bestaat uit een mooie stadswandeling in de Piushaven met aansluitend een vaartocht over het Wilhelminakanaal en de Lovense Haven.

Dansen in de Hemel bij Heaven’s Kitchen

De gezellige clubavond keert weer terug op deze toplocatie aan de Piushaven. Zin in een avondje dansen op muziek uit de 80’s, 90’s & up? Dansen in de Hemel duurt van 21:30 – 02:00 uur en de entree is €6,-.

Zaterdag 26 augustus 2017

Tilburgse Terrarium Dagen bij De Oliemeulen

Zaterdag is het weer tijd voor de Tilburgse Terrarium Dagen; de oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland. Er zijn activiteiten voor jong en oud en er staan verschillende kramen.

Pak Je Kans lunch door stichting Single SuperMom

Ben jij een alleenstaande moeder? Ga dan gezellig lunchen bij MFA het Kruispunt met andere moeders. De lunch is helemaal gratis.

Raak de Snaar bij Grotto Live

Zaterdagmiddag is het prachtig weer en kun je weer genieten van een gratis concert in de Oude Warande. Raak de Snaar geeft om 15:30 uur een optreden.

Zondag 27 augustus

Zondagsmarkt De Dwalerij

In de Noordstraat en Nieuwlandstraat strijkt de leukste zondagsmarkt van de regio neer van 09:30 – 14:00 uur. De zondagsmarkt is gratis te bezoeken.

Tilburgse Terrarium Dagen bij De Oliemeulen

Zondag is het weer tijd voor de Tilburgse Terrarium Dagen; de oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland. Er zijn activiteiten voor jong en oud en er staan verschillende kramen.

Boeken rond het Paleis op het Willemsplein

De grootste boekenmarkt van de provincie staat zondag in de binnenstad van Tilburg. Je kunt snuffelen tussen duizenden boeken en er zijn activiteiten voor jong en oud. Uiteraard is de toegang helemaal gratis.

Mega vlooienmarkt op van Gend & Loosterrein

Je kunt zondag tussen 10:00 – 17:00 uur snuffelen bij de 300 kramen op het Van Gend & Loosterrein. De entree is €2,50 en kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.

Oestermiddag bij ’t Elfde Gebod

Oesterliefhebbers opgelet! Zondagmiddag kun je voor €2,- oesters proeven bij ’t Elfde Gebod. De oestermiddag duurt van 16:00 – 18:00 uur en de toegang is gratis.

Reageer op dit bericht