Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 200 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op de agenda dit weekend: FloatFest013, Tilburg Ten Miles en meer

De eerste schoolweek zit erop en misschien ben je ook weer aan het werk. Na een paar dagen hard werken kijken wij in ieder geval alweer uit naar het weekend. En dat is de moeite weer waard, want er staat genoeg op het programma! Wil jij weten wat je niet mag missen in het weekend van 1, 2 & 3 september? Check dan hier de leukste weekend uittips voor Tilburg.

Vrijdag 1 september

Vrijdagmiddagborrel in BANK15

Weer helemaal fris van je vakantie en zin om het weekend goed en nuttig in te luiden? Loop dan binnen op de vrijdagmiddagborrel bij BANK15. Helemaal gratis én er is lekker eten.

Visserij Maritiem

Visrestaurant De Visserij organiseert een boottochtje over het Tilburgse water met een heerlijk plateau aan lekkernijen. Terwijl je geniet van de natuur geniet jij van je varende voorgerecht.

Spoorzone belevingsrun

Tijdens deze hardloopwedstrijd (5 km) van de Tilburg Ten Miles ren je dwars door de Spoorzone heen. Door de Koepelhal, de Polygonale Loods, Hall of Fame, je slaat niets over.

Disco Snolly bij Cul de Sac

Heerlijke disco muziek in één van de gezelligste cafés van Tilburg. Voor nog geen €2,50 sta jij de hele avond te dansen op de beste disco tracks.

Zaterdag 2 september

Brief Encounters in de Oude Warande

De expositie in de Oude Warande pakt dit weekend groots uit. Onder de naam Brief Encounters kun je in één middag tijdelijke sculpturen bewonderen van internationaal talent.

Open dag Tilburg Trappers

De beste IJshockeyclub van het land houdt haar jaarlijkse open dag in IJssportcentrum Stappegoor. Na de open dag spelen ze ook nog de oefenwedstrijd tegen Moskitos Essen.

FloatFest 013

Duizenden feestvierders op opblaasbare bootjes, dieren, kussen en banden in het water. Tijdens FloatFest013 wordt er gefeest op en om het water in De Barge Terminal. Een feestje om niet te missen!

Zondag 3 september

Tilburg Ten Miles

De stad staat deze dag ondersteboven. Loop je zelf niet mee met de Tilburg Ten Miles? Dan sta je waarschijnlijk met een biertje aan de kant van de weg. Er worden in totaal elf wedstrijden gelopen gedurende dit weekend. Dit mag je niet missen: check hier meer info.

Rommelmarkt in de Reeshof

Tussen 10.00 en 16.00 uur kun je naar een gratis toegankelijke rommelmarkt in de Breukelentuin in de Reeshof. Lekker rondstruinen en schat zoeken!

Varen en eten

Vandaag zijn er opvallend veel opties om dinerend door de Piushaven te varen. Zo houdt Stadskombuis Harboury een culinaire dinervaart, kun je met Bikken & Bakken ontbijten tijdens een twee-uur durende vaartocht en geniet je van Pintxos y vinos van Doncurado tijdens een 1,5 uurs vaartocht.

Reageer op dit bericht