Op stap tijdens kerst: de leukste feestjes in Tilburg op een rij

op stap met kerst

Kerst is meer dan cadeautjes uitpakken en dineren met familie. Tijdens kerst is het fantastisch om lekker op stap te gaan. Immers: we hoeven niet te werken en de kerstbrunch staat vaak toch pas ’s middags op tafel. Genoeg tijd om met je vrienden en familie de stad in te duiken voor de nodige pilsjes en bubbels. Wij zetten de leukste feestjes tijdens kerst in Tilburg voor je op een rijtje. 

Uitgelichte tips

Kerstavond bij Café Philip

Bij Café Philip staat clubconcept Donuts op het programma. Verschillende dj’s, waaronder Rugged, Chris Deluxe en The All Starz staan achter de draaitafel. De entree is uiteraard gratis.

Tweede Kerstdag: feest bij Café Brandpunt

Bij Café Brandpunt aan het Piusplein is het Tweede Kerstdag feest. Denk aan shots uit een kerstbal, spelen met de shot-krokodil, radje draaien, beerpong, dobbelen en tafeltennis. Verder komt er een hele bijzondere dj de plaatjes draaien. Wie dat is, houden ze nog eventjes geheim.

  • Meer informatie

Tweede kerstdag: Het Tributecafé Kerstspecial

Tijdens Tweede Kerstdag staat de kerstspecial van Het Tributecafé bij ’t Elfde Gebod op het programma. De entree is helemaal gratis en de tributeavond staat in het teken van kerst.

Meer tips

Missen wij iets?

Deel het in de reactie met je mede-Tilburgers. De meeste nachthoreca is tijdens Tweede Kerstdag geopend. Traditioneel is dit een hele drukke en gezellige stapavond. Let op: op kerstavond en Eerste Kerstdag zijn veel nachthorecazaken gesloten. Maar uiteraard kun je ook dan bij een aantal cafés terecht voor een pilsje.