Nieuws

vacatures in regio tilburg
Let op! Dit artikel is al 69 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op zoek naar een baan? 10x leuke vacatures in regio Tilburg

Heb je momenteel geen werk? Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of studeer je binnenkort af en wil je graag zo snel mogelijk aan het werk? Ondanks de coronacrisis zijn er nog genoeg bedrijven in regio Tilburg waar ze om jou staan te springen. Wij zetten tien vacatures voor je op een rijtje.

Staat jouw ideale baan er niet bij? Vergeet dan niet onze vacaturebank te checken. Hier vind je veel meer vacatures in de regio.

Bowls and Dishes zoekt versterking

Ken je Bowls and Dishes toevallig al? Het bedrijf, gevestigd in Berkel-Enschot, levert culinaire lifestyleproducten aan meer dan 600 klanten in Europa. Denk hierbij aan serviezen, houten serveerplanken en meer dan 2.000 kookboeken. Momenteel zijn ze op zoek naar twee nieuwe werknemers om het team te komen versterken. Namelijk als allround commercieel medewerker en als productie- en logistiek medewerker.

Als allround commercieel medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor orderverwerkingen en -planning, advies geven aan klanten, relatiebeheer en het up-to-date houden van de website. Als productie- en logistiek medewerker ben je onder andere bezig met het picken, controleren, verpakken en verzendklaar maken van klantorders. Maar ook het uitvoeren van productbewerkingen zoals oliën, sealen en graveren van producten.

Meer weten over de twee functies? Bekijk ze via deze link.

Andere leuke vacatures

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht